Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 13:23

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με χρηματοδότη τον... κόσμο συνεχίζει στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσήνης που έβαλε χρήματα για να ταξιδέψει το περασμένο Σάββατο ο Πάμισος στο Δίστομο, είναι αυτός που θα προσπαθήσει να κρατήσει “ζωντανό” το σύλλογο, αφού οι επενδυτές και οι... σωτήρες έχουν εξαφανιστεί και οι Νησιώτες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη διάλυση.

Χωρίς διοίκηση, χρήματα και με ελάχιστους παίκτες να έχουν απομείνει μετά το “τσουνάμι” των αποχωρήσεων. Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να γραφτεί μια μαύρη σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του Παμίσου, υπήρξε συσπείρωση στην προχθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση του Παμίσου και αποφασίστηκε να περάσει η ομάδα στον κόσμο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα για διαιτησία, μετακινήσεις και άλλα θα καλύπτονται σε εβδομαδιαία βάση από τα χρήματα που θα δίνουν οι επιχειρηματίες της πόλης και τα μέλη του Παμίσου. Βέβαια για να προχωρήσει μια ομάδα θα πρέπει να έχει και συμβούλιο και εντός των ημερών θα συγκροτηθεί νέα διοίκηση, όπως ειπώθηκε στη συνέλευση από την οποία δεν έλειψε και η ένταση για το γεγονός ότι ο Πάμισος έφθασε σε οριακό σημείο. Στο φινάλε της βραδιάς όμως όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Το θέμα βέβαια είναι πόσο θα αντέξει με τις παρούσες συνθήκες, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι στην πορεία θα βρεθούν περισσότεροι άνθρωποι να συνδράμουν οικονομικά και να βγει αυτή η πολύ δύσκολη χρονιά.

Με Φασουλή στον πάγκο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Φασουλής είναι αυτός που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο μετά την παραίτηση του Ευτύχη Τασιόπουλου. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην “Ελευθερία” είπε ότι: “Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων. Δεν είναι η στιγμή για να αποδοθούν ευθύνες. Είναι ηθική υποχρέωση να βοηθήσω μια τόσο ιστορική ομάδα σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της. Το ζητούμενο είναι να είναι βιώσιμη και να την κάνουμε όσο γίνεται ανταγωνιστική”. Να σημειωθεί ότι ο Φασουλής είναι ο τέταρτος κατά σειρά προπονητής του Παμίσου από το ξεκίνημα της σεζόν. Η προετοιμασία ξεκίνησε με τον Κώστα Κλάδη, ακολούθησε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές ο Νίκος Κακαλέτρης και στα δύο τελευταία ματς ο Ευτύχης Τασιόπουλος.

Σε ποιους θα στηριχθεί

Ο Μιχάλης Φασουλής θα πρέπει να ανεβάσει και τη ψυχολογία των παικτών που έμειναν να φορούν τη φανέλα του Παμίσου. Είναι πάντως ένας προπονητής που ξέρει να παίρνει πολλά από τους παίκτες του, που χρειάζεται να καταθέσουν ψυχή και εγωισμό για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Γ’ εθνικής. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα συνεχίζουν στον Πάμισο οι Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Δημητρακόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Ρήγας, Βλάχος, Μάραντος, Ηλιόπουλος και Παπαδόπουλος. Ακόμα θα προωθηθεί ο Χαρλέπας από την ακαδημία και θα επιστρέψουν οι Οικονομόπουλος και Φιλόπουλος. Σήμερα θα γίνουν και άλλες προσθήκες, κυρίως Μεσσήνιων παικτών, ώστε να μεγαλώσει το ρόστερ που άδειασε ύστερα από την αποχώρηση όλων των ξένων. Το επόμενο ματς για τον Πάμισο είναι την Κυριακή με τον Α.Ο. Υπάτου στη Μεσσήνη.