Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 17:07

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δεύτερη σερί νίκη με ανατροπή οι πρωτοπόροι

Γράφτηκε από τον

Με ένα “καταιγιστικό” δεύτερο ημίχρονο όπου σημείωσε πέντε γκολ ο Απόλλωνας μετέτρεψε το Σάββατο το 1-2 με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο θριαμβευτικό 6-2 και συνεχίζει στην κορυφή της Α’ τοπικής.

Η καλαματιανή ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά  στο τέλος πήρε τους τρεις βαθμούς. Είχε προηγηθεί το 3-1 με την Ανδρούσα, την οποία είχε κερδίσει και στο κύπελλο (2-1) με ανατροπή. Σε έξι επίσημα παιχνίδια  ο Απόλλωνας έχει κάνει τρεις ανατροπές και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος είναι ικανοποιημένος από τις επιθετικές επιδόσεις της ομάδας του, αλλά ζητά βελτίωση στον αμυντικό τομέα, διότι με εξαίρεση το 0-0 στο Διαβολίτσι σε όλα τα ματς έχει δεχτεί γκολ.
“Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να μπαίνουμε δυνατά από το ξεκίνημα γιατί δεχόμαστε γκολ και τα γυρνάμε στη συνέχεια. Χρειάζεται να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Το καλό είναι ότι σκοράρουμε και υπάρχει πλουραλισμός”, λέει ο προπονητής του Απόλλωνα, ο οποίος προετοιμάζει τους παίκτες του για ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Εράνη. Οι φιλιατρινοί με το ξεκούραστο τρίποντο με τον Α.Ο. Φαραί έφθασαν τους 12 βαθμούς και σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες του Διαβολιτσίου και του Τσικλητήρα Πύλου, ανέβηκαν στην 2η θέση.  Ο Απόλλωνας έχει έναν βαθμό περισσότερο και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στο ρετιρέ της Α’ τοπικής.
Εκτός πλάνων παραμένει ο Στέλιος Σπανός, που έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και αναμένεται να επιστρέψει το Δεκέμβριο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Μπάμπης Κουλουμπός. Ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του επίσης τραυματία Βασίλη Κακαλή. Αντίθετα επιστρέφουν οι
Νίκος Βασιλόπουλος και Γιάννης Καραχάλιος, που απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους.