Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 19:10

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-0: Ανέβηκε στη 2η θέση με εύκολη νίκη

Γράφτηκε από τον

 

Με άνεση επέστρεψε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στις επιτυχίες, ύστερα από την ισοπαλία στην Ανδρούσα.

Ο φιλόδοξος σύλλογος νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης και ανέβηκε στην 2η θέση της Α’ τοπικής. Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” το ματς από το 20’ , όταν και έφθασαν στο 3-0, ενώ στη συνέχεια είχαν δοκάρι με τον Πάλια και άλλες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός “πλήρωσε” τις πολλές απουσίες και το γεγονός ότι είχε απέναντι του μια ποιοτική ομάδα με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι Σωτηριάδης, Παπαβασιλόπουλος, Πολίτης, Γ. Ανδρεάδης και Παπανικολόπουλος. Ακόμα η ομάδα της Ανάληψης είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο και φυσιολογικά γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα (μετά το 6-2 με ανατροπή από τον Απόλλωνα).

Μόλις στο 5’ ο Τζανετέας με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 10’ ο Τσουκαλάς διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΔ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 19’ ο Κάνιστρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Ρουμελιώτη και Αντωνόπουλο.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος, Πιτσιλής, Τζανετέας, Πάλιας (65’ Σταματελόπουλος), Κάνιστρας (55’ Ασημακόπουλος), Τσουκαλάς (55’ Ζάκκας), Κουλόπουλος (70’ Κανελλόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Ζερβάκος, Μοσχίδης, Μυστριώτης, (40’ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Α. Ανδρεάδης, Καλογερόπουλος, Φ. Γεωργιόπουλος, Αβιζιώτης, Θεοδωρακόπουλος (70’ Πράττης), Γιαννόπουλος, Πατσιώτης (30’ λ.τρ. Καραματσούκης)