Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 19:23

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-0: Με οδηγό και σκόρερ τον Γιάννη Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Στην τέταρτη θέση της Α’ τοπικής ανέβηκε η Ανδρούσα μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Κυπαρισσίας.

Οι “κυανόλευκοι” με οδηγό και σκόρερ τον Γιάννη Καλογερόπουλο που έβαλε δύο γκολ, έφτασαν στο τρίποντο παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη η Κυπαρισσία πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και γνώρισε την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 5’... Ο Γ. Καλογερόπουλος σούταρε μετά από πάσα του Κακογιάννη, ο Δασκαλόπουλος απέκρουσε ασθενώς και ο Χαρμπίλας από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν πως υπήρξε φάουλ πάνω στον Μιτρόφ και σταμάτησαν τη φάση.

Η Ανδρούσα στο 20’ έκανε το 2-0 όταν συνεργάστηκαν οι Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος και ο δεύτερος με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΑΟΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 44’ όταν σε τετ α τετ ο Σπυρόπουλος πλάσαρε πάνω στην αγκαλιά του Κατσίποδα.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν και τρίτο γκολ στο 75’ με τον Κακογιάννη να τροφοδοτεί τον Θεοδοσόπουλο που σούταρε, ο Δασκαλόπουλος απέκρουσε και  ο Γ. Καλογερόπουλος με νέο σουτ έγραψε το τελικό 3–0.

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Μπουρίκα.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μπερερής, Μπάλλας, Κακογιάννης, Βασιλογιαννακόπουλος, Τσώνης (80’ Κάλλας), Δασκαλάκης (88’ Τριανταφυλλίδης), Α. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας (65’ Ιμεράσι), Διαμαντής (70’ Θεοδοσόπουλος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (75’ Καραβούλιας), Μιτρόφ, Αριδάς, Μπακόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Δημητρακάκης (40’  Γ. Κωνσταντόπουλος), Σπυρόπουλος, Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος.