Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 14:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αήττητη στο γήπεδό της, μόνο ήττες εκτός έδρας!

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς γνώρισε την Κυριακή στην Ανδρούσα η Κυπαρισσία, χάνοντας με 3-0 από την ομώνυμη ομάδα.

Είχε προηγηθεί το ευρύ 4-0 στο Διαβολίτσι και το 3-1 από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Απόλλωνα Καλαμάτας. Η Κυπαρισσία αδυνατεί μέχρι στιγμής να φανεί ανταγωνιστική μακριά από το γήπεδό της, ενώ αντίθετα ενώπιον του κοινού της αγνοεί την ήττα. Συγκεκριμένα, μετρά δύο νίκες με Πανθουριακό (1-0), Α.Ε. Μάνης (2-0) και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-1), όπου ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Για τις αρνητικές εκτός έδρας επιδόσεις έχει το ελαφρυντικό ότι έπαιξε κόντρα σε ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Αυτό όμως που προβληματίζει είναι ότι δεν πάλεψε τα παιχνίδια, ειδικά τα δύο τελευταία και φυσικά ότι παρουσιάζεται διπρόσωπη στο πρωτάθλημα. Πιο δυνατή στο γήπεδό της και παθητική μακριά από αυτό.

“Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, γιατί θέλουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα με την παραμονή και γι’ αυτό χρειάζεται να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Θέλω να γίνουμε πιο δυνατοί. Υπάρχουν βέβαια ελλείψεις στο ρόστερ, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές. Το ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά, όπου υπάρχουν βατά, αλλά και πονηρά παιχνίδια”, λέει ο Τάκης Παναγόπουλος στην “Ελευθερία” για το ξεκίνημα στην Α’ τοπική.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας τονίζει ότι η ομάδα του έχει αφήσει ήδη στο παρελθόν το ματς στην Ανδρούσα και προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου.

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε φιλικό με τον Τσικλητήρα, τον ξέρουμε και μας ξέρει. Προέρχεται και αυτός από άσχημο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες”, η εκτίμηση του Τάκη Παναγόπουλου που προσμένει από τους παίκτες του να επιστρέψουν στις επιτυχίες, συνεχίζοντας έτσι το θετικό εντός έδρας σερί.