Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 12:25

Συσπείρωση και ομοψυχία στην κοπή πίτας του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρά την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, έκοψε την πίτα του το βράδυ της Δευτέρας ο Απόλλωνας Καλαμάτας στο μεζεδοπωλείο "Κεντρικόν".


Ηταν μία πολύ ζεστή εκδήλωση που έφερε κοντά την οικογένεια του Απόλλωνα, συσπειρώνοντας διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στον κοινό στόχο που φέτος δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Παναγιώτης Χριστόφορος, έχοντας δίπλα παράγοντες όπως οι Τάκης Βασιλόπουλος, Αρης Χριστόφορος, Μιχάλης Καούνης, Παναγιώτης Λυμπέρης, Κώστας Μπαρμπίτσας, Τάσος Ορφανός, αλλά και τους πρώην παράγοντες Κώστα Κούβελα και Θοδωρή Μπασέα.
Ο πρόεδρος ευχήθηκε υγεία και το 2014 να φέρει επιτυχίες στην ομάδα του Απόλλωνα.
Με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Τάκης Βασιλόπουλος τόνισε ο Απόλλωνας περνά μια δύσκολη καμπή και είπε απευθυνόμενος στους παίκτες πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποβιβαστεί
ο Απόλλωνας. Ακόμη τόνισε πως είναι σε καλό δρόμο η ολοκλήρωση του γηπέδου του συλλόγου, λέγοντας πως αν τελειώσει θα αποτελεί ένας από τους "άθλους του Ηρακλή".

Τυχεροί οι Θειακός, Μάλαμας

Παρόντες φυσικά ήταν ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος,
ο συνεργάτης του Βαγγέλης Σκουρλέτης και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν τα δύο φλουριά της πίτας ήταν οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Θειακός και Κώστας Μάλαμας που πήραν ένα χρηματικό ποσό από τους κ.κ. Π. Χριστόφορο και Τ. Βασιλόπουλο.
Το "παρών" στην κοπή της πίτας έδωσε και ο Σενεγαλέζος επιθετικός Ομαρ Ντιόπ που θα αποκτηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν λυθούν ορισμένα γραφειοκρατικά θέματα.
Η βραδιά περιελάμβανε πλούσιο φαγητό και ποτό, ζωντανή μουσική και πολλά αστεία και πειράγματα από τους παρευρισκόμενους που αισιοδοξούν πως στο 2014 ο Απόλλωνας θα πάει καλύτερα και θα ξεφύγει σύντομα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.