Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 13:32

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 6-0: Το σκορ τα λέει όλα

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 6-0: Το σκορ τα λέει όλα

 

Την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής γνώρισε στον Ασπρόπυργο ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες ηττήθηκαν με 6-0 από την ομώνυμη ομάδα, η οποία διεκδικεί τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και μετρά 6 νίκες και 1 ήττα σε 7 αγωνιστικές. Το τελικό σκορ μαρτυρά και την εικόνα της αναμέτρησης που δεν αντέχει σε κριτική, μιας και υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Με 3 τερματοφύλακες έπαιξαν οι νησιώτες!

Επιπλέον ο Πάμισος αγωνίστηκε με 11άδα ανάγκης (13 παίκτες η αποστολή) και με 3 τερματοφύλακες. Ο λόγος για τον Καπατσώρη που ξεκίνησε το ματς και τους Χριστόπουλο, Οικονομόπουλο που πέρασαν ως αλλαγή στις θέσεις των Δημητρακόπουλου και Νινιού που τραυματίστηκαν.

Ο Μιχάλης Φασουλής μετά τον τραυματισμό του Δημητρακόπουλου, έδωσε εντολή στον Καπατσώρη να αφήσει την εστία του και να αγωνιστεί μέσα, μαζί με τον Οικονομόπουλο που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ετσι τα γκολπόστ του Παμίσου, που έχει μόλις ένα βαθμό, υπερασπίστηκε μέχρι το φινάλε ο Χριστόπουλος.

Ο Ασπρόπυργος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και στο 12’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Μίλιτς μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Δουκάκη. Στο 17’ ο Μίλιτς και πάλι αυτή τη φορά με κεφαλιά (από κόρνερ του Μπέλη) έγραψε το 2-0. Ο Ασπρόπυργος ήταν ασταμάτητος και στο 21’ ο Σταύρου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0., με τον Δουκάκη με τον ίδιο τρόπο να πετυχαίνει στη συνέχεια ένα ακόμα γκολ και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 4-0. Το 5-0 έγινε στο 61’ με πλασέ του Μπέλη μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό 6-0 σημείωσε ο νεαρός Κιρτζιαλίδης με πλασέ στο 63’.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλάμπεη ς(Αθήνας), με βοηθούς τουςΜέστρο (Λέσβου) και Μαραθωνίτη (Αθήνας).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Κατσουλης, Τσουκαλάς, Πρίκας, Βασιλείου (47′ Φ. Λογοθέτης), Ζώνας, Νικολάου, Δουκάκης (47′ Φουρικης), Σταύρου, Μιλιτς (47′ Κωσταρας), Μπελης, Βαζ Μέντες (57′ Κιρτζιαλιδης).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Ρήγας, Δημητρακόπουλος (67’ λ.τρ. Χριστόπουλος). Νινιός (60’ λ.τρ. Οικονονομόπουλος), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Χαρλέπας, Βλάχος, Μάραντος.