Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 20:55

Με Σανταμούρη η Μεθώνη κόντρα στον Πάμισο, ενώ θα κάνει και άλλες 3 μεταγραφές!

Γράφτηκε από τον

Ενισχυμένη με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιάννη Σανταμούρη θα παραταχθεί η Μεθώνη στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πάμισο στη αυλαία του δεύτερου γύρου.

Ο 28χρονος γκολκίπερ ήρθε με πολύ καλές συστάσεις στον ΑΟΜ μιας και έχει παίξει χρόνια σε ομάδες εθνικών κατηγοριών και οι ιθύνοντες της ομάδας εκτιμούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α' τοπική.
Την Τετάρτη το πρωί μάλιστα εκδόθηκε το δελτίο του Σανταμούρη ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Πάμισο.
Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να γίνουν κι άλλες μεταγραφές πριν ακόμη το παιχνίδι με την ομάδα της Μεσσήνης.
Το δεδομένο είναι πως θα γίνουν ακόμη άλλες τρεις μεταγραφές, με δεδομένο ότι ο Σανταμούρης αποκτήθηκε ως ελεύθερος.
Η Μεθώνη κινείται βασικά για έναν επιθετικό και έναν μέσο, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ντυθεί στα "βυσσινί" και ο 22χρονος μέσος Μουρούτης του Βύζαντα Μεγάρων που είχε δοκιμαστεί την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο προπονητής Θανάσης Λακριντής αναγνωρίζει πως το έργο της ομάδας του για παραμονή είναι πολύ δύσκολο, όμως αναφέρει πως θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη τους και ελπίζουν να τα καταφέρουν.
Ο Γαργαλιανιώτης τεχνικός μιλά για "15 τελικούς που έχουμε στο δεύτερο γύρο και δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια" και για το ματς με τον Πάμισο επισημαίνει πως στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας.
Τέλος, ο Παυλόγιαννης παρουσιάστηκε τη Δευτέρα σε μονάδα της Σπάρτης και θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια της Μεθώνης και αυτή είναι μια σημαντική απώλεια μιας και μιλάμε για ένα βασικό ποδοσφαιριστή.