Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 18:40

Η έδρα μπορεί να εκτοξεύσει τον Μεσσηνιακό - δύο προβλήματα εν όψει Αχαϊκής

Γράφτηκε από τον

Το νικηφόρο σερί του Μεσσηνιακού σταμάτησε την περασμένη Κυριακή στο Αργος, όπου το συγκρότημα του Δημήτρη Τσάκωνα γνώρισε την ήττα με 1-0 δεχόμενη ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ωστόσο, η ομάδα παραμένει ψηλά στην βαθμολογία καθώς βρίσκεται στην 5η θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.
Μάλιστα το προσεχές διάστημα θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Και αυτό γιατί θα δώσει στο γήπεδο «Στ, Παπαδόπουλος» τα τρία από τα τέσσερα επόμενα ματς. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή με την Αχαϊκή, θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα και στην συνέχεια ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί διαδοχικά το Μεσολόγγι και τον Πανναυπλιακό στο ξεκίνημα του β' γύρου.
Να σημειωθεί πως στην έδρα του ο Μεσσηνιακός έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει το τελευταίο διάστημα καθώς έχει πάρει 9 βαθμούς στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στην Καλαμάτα (με Κόρινθο, Ατρόμητο και Άρη αιτωλικού). Στόχος λοιπόν είναι να συνεχίσει η ομάδα να αξιοποιεί την έδρα…
Αγωνιστικά, σήμερα η βροχή απέτρεψε τον Δημήτρη Τσάκωνα να βγάλει τους παίκτες στο γήπεδο και έτσι η προπόνηση έγινε στο γυμναστήριο. Αύριο η ομάδα θα πάει στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο τιμωρημένος Δασκαλάκης δεν υπολογίζεται για την Κυριακή, όπως και ο τραυματίας Κουκούτσης.