Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 18:43

"Μαύρη Θύελλα" Φέρνει δύο μέσους Β' εθνικής και… Οντσβόνγκ - Εκδρομή στο Ναύπλιο διοργανώνουν οι Bulldogs

Γράφτηκε από τον

Δύο μέσους Β' εθνικής αλλά και τον… Μπόρις Οντσβόνγκ ευελπιστούν ότι θα εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας τις επόμενες μέρες οι άνθρωποι της "Μαύρης Θύελλας".


Στο μελανόλευκο στρατόπεδο δεν χάνουν την πίστη τους στην κατάκτηση του τίτλου - παρά το -9 από την κορυφή - για αυτό και η διοίκηση με τον Γκόφα κάνουν ήδη επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ.
Κατ' αρχήν, το θέμα Οντσβόνγκ θα τελειώσει εντός της εβδομάδας. Οι τελευταίες επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη έγιναν σε καλό κλίμα, όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Σήμερα μάλιστα ο Γκόφας και τα μέλη της διοίκησης εξέφραζαν την βεβαιότητα ότι εντός των ημερών ο παίκτης θα επιστρέψει στην Καλαμάτα.
Από εκεί και πέρα, οι μελανόλευκοι είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με δύο ποδοσφαιριστές Β' εθνικής, ένα επιθετικό χαφ και ένα αμυντικό χαφ. Για λόγους που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές των παικτών εναντίον των ομάδων τους, τα ονόματα κρατούνται μυστικά και θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, εφ όσον φυσικά οι παίκτες μείνουν τελικά ελεύθεροι.
Αντίθετα, προς το παρών φαίνεται να παγώνει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού.

H προσοχή στον
Πανναυπλιακό

Ταυτόχρονα με την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, η προσοχή πέφτει βέβαια στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανναυπλιακό (3 μ.μ.) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Ενα ματς που η Καλαμάτα θέλει μόνο νίκη καθώς δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες. Ο Πανναυπλιακός σίγουρα είναι μια από τις θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες του ομίλου, ωστόσο στην έδρα του έχει κάνει ζημιές. Στην "Μαύρη Θύελλα"' γνωρίζουν λοιπόν ότι η αναμέτρηση κρύβει παγίδες, κάτι που επισήμανε στους παίκτες το τεχνικό τιμ.
Αγωνιστικά, η ομάδα προπονήθηκε σήμερα υπό βροχή στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Απουσίαζε ο Ρηγανάς που ήταν στην Θήβα προκειμένου να ρυθμίσει το τυπικό μέρος της αναβολής της στρατιωτικής του θητείας, την οποία εξασφάλισε χθές. Οι Ηλιόπουλος και Τσιμικλής είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους έκαναν θεραπεία ενώ η προπόνηση των υπολοίπων περιελάμβανε και δίτερμα με αρκετές δοκιμές του Γκόφα. Η αυριανή προπόνηση πιθανότατα θα γίνει στο γήπεδο της Σπερχογείας. Να θυμίσουμε πως για το ματς της Κυριακής στο Ναύπλιο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσόπελας.

Εκδρομή στο Ναύπλιο
διοργανώνουν οι «Bulldogs»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων - Οπαδών Καλαμάτας «Bulldogs Club» διοργανώνει εκδρομή στο Ναύπλιο. "Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να ενισχύσουμε την προσπάθειας της ""Μαύρης Θύελλας", αναφέρει το σχετικό κάλεσμα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το bar bar) καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ καθώς και στο κατάστημα Art Music (Αρτέμιδος 108) τις ώρες καταστημάτων.
Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή  είναι πέντε ευρώ.
Τέλος, ο σύνδεσμος ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του 2014.