Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 18:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Μοιρασιά στο γειτονικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Μοιρασιά στο γειτονικό ντέρμπι

 

Ολυμπιακός Ανάληψης και Ανδρούσα αναμετρήθηκαν για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν αλλά χθες δεν αναδείχθηκε νικητής.

Οι δύο ομάδες, που μετρούσαν από μια νίκη η κάθε μία στο κύπελλο Μεσσηνίας, έμεναν στο 1-1 στο γειτονικό ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Α’ τοπικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ μ’ έναν πρώην παίκτη της Ανδρούσας, τον Φώτη Γεωργιόπουλο που σκόραρε με σουτ. Το 1-0 όμως κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού στην επόμενη φάση ο Αντώνης Καλογερόπουλος με σουτ έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός πήρε έτσι έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή και η Ανδρούσα πλήρωσε σ’ ένα ακόμα ματς την αστοχία της. Διότι στο δεύτερο ημίχρονο έφθασε τρεις φορές κοντά στο γκολ.

Στο 50’ ο Γιάννης Καλογερόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσούλο, αλλά πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στο 70’ είχαμε την ίδια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τη διαφορά ότι ο Ι. Καλογερόπουλος πλάσαρε άουτ, ενώ ο Τσούλος είπε “όχι” και στο 85’ στο τετ α τετ με τον Κάλλα.

Tο ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Σταύρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Ζερβάκος, Δουρούμης, Γιαννόπουλος, Αγγ. Ανδρεάδης (46’ Σωτηριάδης), Καλογερόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Παναγιωτόπουλος (65 Θεοδωρακόπουλος), Γεωργιόπουλος, Αβιζιώτης (85’ Δημητρόπουλος), Παπανικολόπουλος (75’ Μυστριώτης).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μπάλλας, Μπερερής, Κακογιάννης, Βασιλογιαννακόπουλος, Τσώνης, Δασκαλάκης, Θεοδοσόπουλος (90’ Τριανταφυλλίδης), Αντ. Καλογερόπουλος (40’ λ.τρ. Ιμεράσι), Ι. Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας (75’ Κάλλας).