Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 12:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει να ξεχάσει τον Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον

Με 13 μόλις παίκτες, εκ των οποίων οι 3 τερματοφύλακες, πήγε την Κυριακή στον Ασπρόπυργο ο Πάμισος και η μοίρα του έμοιαζε... προδιαγεγραμμένη.

Οι γηπεδούχοι που στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής τον υποχρέωσαν στη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ ήττα του με 6-0.

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και μπάτζετ, σε συνδυασμό με τα τεράστια διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα των “πρασίνων”, έφεραν αυτό το σκορ που μαρτυρά και την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Μιχάλης Φασουλής αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και τους 3 τερματοφύλακες, ελλείψει λύσεων στον πάγκο, όταν τραυματίστηκαν οι Δημητρακόπουλος και Νινιός. Οι Χριστόπουλος και Οικονομόπουλος πήραν τις θέσεις τους, με τον πρώτο να πηγαίνει κάτω από τα γκολπόστ και τον Καπατσώρη να αφήνει την εστία του και να αγωνίζεται μέσα μαζί με τον Οικονομόπουλο.

Συνεχίζονται τα δύσκολα με τη “Μαύρη Θύελλα”

Στη Μεσσήνη θέλουν να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι, που ήταν ειδικών συνθηκών, μιας και τα δύσκολα συνεχίζονται. Ο Πάμισος θα υποδεχτεί την Κυριακή την πρωτοπόρο “Μαύρη Θύελλα”, η οποία έχει κάνει το 7 στα 7, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Οι Νησιώτες, που έχουν μόλις μια ισοπαλία και 6 ήττες, θα προσπαθήσουν να κάνουν αξιοπρεπή εμφάνιση, έχοντας και πάλι απουσίες.

Ο λόγος για τον Δημητρακόπουλο που αποχώρησε τραυματίας από τον Ασπρόπυργο και πιθανότατα και τον Αριστομενόπουλο που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού και την Κυριακή. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μωράκης και Ηλιόπουλος, που εξέτισαν την ποινή τους.