Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 14:42

Στην Αρχαία Ολυμπία έπαιξαν οι μικτές Κ12 και Κ13

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αρχαία Ολυμπία το τουρνουά ποδοσφαίρου 7χ7 Grassroots της ΕΠΟ, όπου συμμετείχαν και οι Μικτές ομάδες Κ12 και Κ13 της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας.

Ηταν ένα διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο για τα παιδιά που έπειτα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τους υπεύθυνους στον Αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο του Atnens 2004.

Το πρόγραμμα είχε ως στόχο το άνοιγμα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία την προσφορά των γνώσεων και της οργάνωσής του στις μικρότερες ηλικίες και την παροχή βοήθειας σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ενα πρόγραμμα το οποίο εδώ και μία 5ετία εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και στην Ελλάδα από την ΕΠΟ και τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Την αποστολή της ομάδας Κ12 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2007) αποτελούσαν οι παίκτες: Χρ. Κοκονίδης (ΑΠΣ Αρις), Χότζα (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Γριβοκωστόπουλος (Εράνη), Μπάκας (Ηρακλής Καλαμάτας), Βάγγαλης (Α.Σ. Δαναός), Δαμουράς (Ερμής), Ντίσα (Πάμισος), Ρουσέας (Παναθηναικός). Την αποστολή της ομάδας Κ13 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2006) αποτελούσαν οι παίκτες: Γεωργόπουλος (Μιλτιάδης), Χριστόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Σπυρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Φλαριώτης (Εράνη), Σαούτης (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Κωστόπουλος (Ομόνοια), Δρούγας (Ηρακλής Καλαμάτας), Σερέτης (Τέλλος Αγρας). Τους παίκτες συνόδευσε ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας.