Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 16:55

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση για το βαθμό στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση για το βαθμό στους Γαργαλιάνους

 

Τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε την Κυριακή στους Γαργαλιάνους ο Απόλλωνας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Τέλλο Αγρα.

Η καλαματιανή ομάδα όμως εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική, ενώ παραμένει αήττητη μετά από 7 αγωνιστικές.

“Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Τέλλος Αγρας με τον Στυλιανόπουλο είναι μια σωστά δομημένη ομάδα και είναι θετικό που παρότι δεν πιάσαμε μεγάλη απόδοση, πήραμε ένα βαθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος για την προχθεσινή ισοπαλία.

Ο Απόλλωνας έμεινε λοιπόν όρθιος σε μια ακόμα δύσκολη έδρα, όπως είχε πράξει στο Διαβολίτσι (0-0), αλλά και στα Φιλιατρά (1-0) και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια, που περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ο αυριανός ημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Τσικλητήρα Πύλου αναβλήθηκε και θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου. Ως εκ τούτου ο Απόλλωνας παραμένει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και το ευχάριστο είναι ότι μειώνονται και τα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Κουτσουρόπουλος εξέτισε την ποινή του, ενώ επιστρέφουν ακόμα ο Κουλουμπός που αποθεραπεύτηκε και ο στρατευμένος Λούτα.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλεξόπουλου που έκανε 4 ράμματα εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πρόσφατο ματς με τον Τέλλο Αγρα.