Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 18:41

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Εχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Εχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή

Οπως με την Ανδρούσα, έτσι και με την Εράνη, το Διαβολίτσι βρέθηκε να κυνηγά το σκορ και περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

Χωρίς νικητή τελείωσε και το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο ΑΟΔ έχεο δηλαδή τρεις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια (με τον Α.Ο. Φαραί η νίκη είναι στα χαρτιά) και τρεις νίκες όλες εντός έδρας με Αβία, Κυπαρισσία και Ολυμπιακό Ανάληψης. Το θετικό είναι ότι παραμένει αήττητος ύστερα από 7 αγωνιστικές στην Α’ τοπική, αλλά έχασε την Κυριακή την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, μετά την ισοπαλία του πρωτοπόρου Απόλλωνα στους Γαργαλιάνους. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στα Φιλιατρά προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, αφού για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν οι Λιόλιος, Βορίλας και Κρεμμύδας.
Ο Κώστας Παλαμάρας δεν στέκεται πάντως στις απουσίες, αλλά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.
“Ηταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Το κακό είναι ότι βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ, σε μια φάση που είχαμε πάει για γκολ και δεν ήμασταν οργανωμένοι. Είναι κάτι που με προβληματίζει. Γιατί πρέπει εκτός έδρας να χτίζουμε στο μηδέν. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση και την εικόνα της ομάδας”, τονίζει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Διαβολιτσίου και προσμένει βελτίωση στη συνέχεια.
Την προσεχή αγωνιστική ο φιλόδοξος σύλλογος θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Τέλλο Αγρα, που έκοψε βαθμούς από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, αλλά ο ΑΟΔ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών.