Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 22:47

ΚΥΠΕΛΛΟ: Καταιγιστική η Κυπαρισσία συνέτριψε 5-0 το Διαβολίτσι και έκλεισε θέση στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Θέση στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας έκλεισε η Κυπαρισσία που συνέτριψε με 5-0 το Διαβολίτσι εξασφαλίζοντας την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Ο ΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στο δεύτερο πήρε ευρείας έκταση νίκη και παράλληλα τη… ρεβάνς για τους δύο χαμένους βαθμούς από τη συγκεκριμένη ομάδα πριν δέκα ημέρες.
Ετσι η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου επιστρέφει σε τελικό μετά από δύο χρόνια, όταν είχε χάσει το τρόπαιο από την Εράνη στα πέναλτι.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια… Μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο οι Μανδραπήλιας, Στρέπι και Σιγέρης συνδυάστηκαν ωραία και ο τελευταίος με σουτ έγραψε το 1-0.
Μετά ο ΑΟΚ είχε ευκαιρίες με τους Στρέπι και Γαργαρώνη, για να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 24' όταν μετά από ωραία ενέργεια ο Σούπουλι έδωσε στον Σιγέρη και εκείνος έστρωσε στον Στρέπι που με πλασέ έκανε το 2-0.
Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη στο 25' απείλησε με διαγώνιο σουτ του  Θεοδωρόπουλου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντουγερόγλου.
Στο 30' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι και πιθανότατα είχαν δίκιο, όταν ο Γαργαρώνης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Δασκαλάκη.
Στο 32' ο Θ. Δημητρίου σέντραρε με τον Θεοδωρόπουλο να σουτάρει και τον Ντουγερόγλου να του λέει και πάλι "όχι".
Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κυανόλευκοι" μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 52' ο Παναγόπουλος με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "Γ" σημειώνοντας το ομορφότερο γκολ του αγώνα (3-0).
Το 4-0 έγινε στο 67' με τον Μιτρόφ να δίνει στο Σιγέρη που με πλασέ νίκησε τον Βασιλόπουλο.
Το σκορ έκλεισε στο 82' με τον Ζαφείρη να τροφοδοτεί τον Παναγόπουλο που με πλασέ έκανε το 5-0.
Το ματς σφύριξε ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Καρβούνη και Καστανά.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Σούπουλι (55' Κωνσταντόπουλος), Παναγόπουλος, Στρέπι (65' Μιτρόφ), Σιγέρης, Μανδραπήλιας (76' Ζαφείρης).
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Βασιλόπουλος, Μαυροειδάκος, Ζερίτης, Π. Δημητρίου, Παλιάς, Θεοδωρόπουλος, Γεωργαντάς (65' Χαρίτος), Δασκαλάκης,
Θ. Δημητρίου, Παπαδόγιαννης (80' Τασσιόπουλος), Βεργόπουλος
(46' λ. τρ. Αντωνόπουλος).