Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 18:41

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Πρώτη εκτός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Πρώτη εκτός έδρας νίκη

 

Την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε το Σάββατο η Κυπαρισσία, που επικράτησε του Ολυμπιακού Ανάληψης με 1-0, στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Ο Α.Ο.Κ. στα άλλα τρία παιχνίδια που έπαιξε εκτός έδρας γνώρισε ισάριθμες ήττες, κατά σειρά από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και την Ανδρούσα, οι οποίες είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η 4η έξοδος της, έμελλε να έχει θετικό πρόσιμο, αφού κατάφερε έστω και με ένα γκολ να φτάσει στο πρώτο εκτός έδρας τρίποντο και να περάσει ένα βαθμό πάνω από τον προχθεσινό της αντίπαλο.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις στις εστίες των Τσούλου, Δασκαλόπουλου, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι, αφού κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα σε μία από τις φάσεις που έκαναν στη διάρκεια του 90λεπτου και ήταν αρκετή για να φτάσουν στη νίκη.

Το γκολ

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 65’ ο Σάββας Αντωνόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή ύστερα από πάσα του Ανδρουτσή.

Οι καλές στιγμές

Στο 28’ ο Ζαφείρης επιχείρησε τη σέντρα και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 32’ ο Γεωργιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Στο 74’ ο Αντωνόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 77’ ο Θεοδωρακόπουλος πλάσαρε από καλή θέση και πάνω στη γραμμή κατάφεραν οι αμυντικοί να απομακρύνουν την μπάλα. Την απόκρουση του αγώνα έκανε στο 80’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βαγγέλης Τσούλος. Συγκεκριμένα ο Ανδρουτσής με σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Τσούλου και αυτός με ωραια εκτίναξη κατάφερε να αποκρούσει σωτήρια. Στο 81’ ο Θεοδωρακόπουλος με σουτ έξω περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Καλό παιχνίδι πολλές ευκαιρίες δύο δοκάρια με

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσούλος, Ζερβάκος, Δουρούμης, Αγγ. Ανδρεάδης, Γιαννόπουλος (70’ Θεοδωρακόπουλος), Σωτηριάδης, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Αβιζιώτης (75’ Μ. Παναγιωτόπουλος), Γεωργιόπουλος, Παπανικολόπουλος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Αριδάς, Μπακόπουλος, Γ. Κωνσταντόπουλος (52’ Χρονόπουλος), Δημητρακάκης (50’ Αντωνόπουλος), Π. Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ι. Νικολόπουλος (72’ Τάνεφ, 88’ λ.τρ. Καραβούλιας).

Σοβαρό τροχαίο 3 παίκτες της Κυπαρισσίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχαν τα ξημερώματα της Κυριακής τρεις παίκτες της Κυπαρισσίας. Ο λόγος για τους Γιώργο Μπακόπουλο, Γιάννη Νικολόπουλο και Βασίλη Δασκαλόπουλο, όλοι τους με καταγωγή από την Ηλεία.

Οι τρεις συμπαίκτες στον ΑΟΚ επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του στον δρόμο Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Σαβαλίων και προσέκρουσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με τον Δασκαλόπουλο να έχει υποστεί κάταγμα μηριαίου και τον Νικολόπουλο να έχει χτυπήσει στον ώμο, ενώ πιο ελαφριά είναι ο Μπακόπουλος, που όμως έχει σοκαριστεί από το τροχαίο, όπως φυσικά και όλη η ομάδα της Κυπαρισσίας.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις αγωνίστηκαν στο σαββατιάτικο ματς του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.