Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 19:02

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Διεκόπη στο 82’ με το σκορ στο 2-1 (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Διεκόπη στο 82’ με το σκορ στο 2-1 (φωτό)

Πολύ κοντά στην πρώτη του φετινή νίκη στην Α’ τοπική έφτασε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, όμως το χθεσινό ματς με την Αβία διακόπηκε στο 82’ με το σκορ στο 2-1...

Σε εκείνο το σημείο... άνοιξαν οι ουρανοί και η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε, ανάγκασε τον διαιτητή κ. Πλακογιάννη να αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα. Ο έμπειρος ρέφερι μετά από 15 λεπτά διακοπής μπήκε εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους αρχηγούς Αλεξανδρόπουλο και Τζανετέα και διαπίστωσαν πως δεν γινόταν να παιχθεί ποδόσφαιρο σε έναν τόσο άσχημο αγωνιστικό χώρο. Ετσι τα εναπομείναντα οκτώ λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όπως γράψαμε και στον πρόλογο η καλαματιανή ομάδα ήταν ανώτερη και έφτασε πολύ στην πρώτη της νίκη,

μια νίκη που αν την... ολοκληρώσει όταν συνεχιστεί το ματς, θα της δώσει το δικαίωμα να προσπεράσει στη βαθμολογία τη χθεσινή της αντίπαλο και να βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οτι ουσιαστικό είχε να προσφέρει το χθεσινό ματς έγινε στο πρώτο μέρος, όπου η Αβία προηγήθηκε με τον Θ. Καρδάση και ο Ολυμπιακός ανέτρεψε άμεσα το σκορ με τους Κορομηλά και Τσάνι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν με μεγάλες μπαλιές να φτάσουν στα καρέ του Αντωνόπουλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Προηγήθηκε η Αβία

με Θ. Καρδάση

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 15’ όταν σε φάση διαρκείας ο Μπέρμπερη έκανε τη σέντρα σουτ, με τον Κολιό να στέλνει λίγο άουτ την μπάλα με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Η Αβία που έπαιζε με αμυντική τακτική ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των “ερυθρολεύκων”...

Ηταν το 18’ όταν ο Δ. Κορμπής βρήκε μέσα στην περιοχή τον Θ. Καρδάση και εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1, με τον Κουπούζο να κάνει λάθος εκτίμηση στη φάση.

Το γύρισε στο πρώτο με

Κορομηλά και Τσάνι

Η απάντηση όμως της ομάδας του Γιώργου Γρηγορόπουλου ήταν άμεση και στο 25’ ο Κορομηλάς με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουπούζου.

Στο 33’ η υπεροχή του Ολυμπιακού απέδωσε εκ νέου καρπούς όταν ο Κουπούζος σέντραρε από αριστερά, ο Αλεξανδρόπουλος πήρε την γυριστή κεφαλιά και ο Τσάνι πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι αμυντικούς και τερματοφύλακα και έκανε με πλασέ το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν πρόσφερε συγκινήσεις στους 50-60 θεατές που αποφάσισαν να περάσουν το μεσημέρι τους στο... βροχερό “Γ. Λουκαρέας”.

Η ομάδα του Διονύση Πουλή ανέβασε την απόδοση της, ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε, όμως η μοναδική καλή στιγμή έγινε λίγο πριν την διακοπή...

Ηταν το 80’ με τον Βαβαρούτσο να εκτελεί ένα φάουλ και τον Πολυμενέα να πιάνει την κεφαλιά που δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Μετά από δύο λεπτά ο διαιτητής Πλακογιάννης (βοηθοί οι Ρουμελιώτης και Κασκάνης), προχώρησε στη διακοπή του αγώνα...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Βέλμαχος, Κορομηλάς, Γαβράς, Κουπούζος (72’ λ.τρ. Τσαναλίας), Ζέππος, Μπαζάνης, Μπέρμπερη, Αλεξανδρόπουλος, Τσάνι (69’ λ. τρ. Κ. Μάλαμας), Κολιός.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Τζανετέας, Θ. Καρδάσης (42’ λ. τρ. Π. Καρδάσης), Δ. Κορμπής (61’ Γιαννέας), Κ. Κορμπής, Γεωργουλέας (42’ Πολυμενέας), Γεωργίκος, Γ. Καρδάσης.