Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 19:23

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Εθνικός Καλαμάτας 1-1 με Αμαζόνες Κορινθίας

Γράφτηκε από τον

 

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Καλαμάτας να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής γυναικών, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τις Αμαζόνες Κορινθίας σε αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Η Καλαματιανή ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη μέσα στην έδρα της, παρότι προηγήθηκε στο σκορ και είχε τις ευκαιρίες για να βάλει και άλλα. Οι Βουτσά, Φιλανδριανού, Λ. Γιαννόπουλου και Σακκά, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Το σκορ είχε ανοίξει στο 32’ η Λαμπρινή Γιαννόπουλου, όταν σε αντεπίθεση μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα στάθηκε τυχερή, καθώς με την έναρξη της επανάληψης έφτασε στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 46’ μετά από κόρνερ της Λάμπρου, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα και η Παναγιωτακοπούλου προσπάθησε με σουτ να τη διώξει, όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας της και διαμορφώθηκε έτσι το τελικό 1-1

Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς ο δυνατός αέρα που φυσούσε, αλλά και η βροχόπτωση, δεν επέτρεπαν στις αθλήτριες των δύο ομάδων να αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Δημητρακοπούλου, Καλύβα, Σπηλιοπούλου, Πουλακίδα, Βουτσά, Φιλανδριανού, Σακκά (67’ Κομινάκη), Γιαννοπούλου, Ελευθεράκη, Λεμπέση, Παναγιωτακοπούλου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Γιαννέτσου, Καπετανοπούλου, Σούκουλη, Γιαννοπούλου, Πανούση, Μανίνου, Λάμπρου, Φράγκου, Νικολάου, Κακούνη.

* Στα άλλα δύο παιχνίδια της 3ης αγωνιστικές είχαμε νίκες για τις φιλοξενούμενες ομάδες, με τις Καρυάτιδες Σπάρτης να κερδίζουν με 3-1 των Αμαζόνων Θεσπρωτίας και το Μεσολόγγι 2008 να επικρατεί 4-1 του Αρη Κορίνθου. Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Φείδων Αργους.