Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2018 14:43

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Εχασε τη νίκη και τον.. Κάνιστρα

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε στο Μελιγαλά μπόρεσε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου να πετύχει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στην Α’ τοπική.

Η ομάδα που προπονεί ο Κώστας Παλαμάρας έθεσε τις βάσεις για το διπλό με το εύστοχο πέναλτι του Μπαστακού στο 30’ , αλλά ο Εθνικός ισοφάρισε στο 48’ στο τελικό 1-1 με τον Καρατζούλια. Ετσι ο ΑΟΔ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην κορυφή της Α’ τοπικής, αφού την προηγούμενη μέρα ο Απόλλωνας Καλαμάτας είχε αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 με τον Πανθουριακό.

Το Διαβολίτσι συνεχίζει πάντως να βρίσκεται στο ρετιρέ της Α’ τοπικής, έστω και με συγκάτοικο και παράλληλα διεύρυνε στις εννέα αγωνιστικές το αήττητο σερί. Το άσχημο είναι ότι εκτός από τη νίκη, έχασε στο κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι και το Φάνη Κάνιστρα. Ο ικανός επιθετικός υπέστη θλάση στο δικέφαλο και δεν υπολογίζεται για τα επόμενα ματς.

Ακόμα με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν οι Τσουκαλάς, Ζάκκας και Τζανετέας και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Πανθουριακό.

Στο Διαβολίτσι υπάρχει δυσαρέσκεια για το σκληρό, όπως λένε, παιχνίδι του Εθνικού Μελιγαλά το οποίο ανέχτηκε – σύμφωνα πάντα με το Διαβολίτσι – ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης και δεν προστάτεψε τους φιλοξενούμενους, με συνέπεια τέσσερις παίκτες της ομάδας να είναι τραυματίες.

Ο Κώστας Παλαμάρας σχολιάζοντας τον αγώνα είπε στην “Ελευθερία”: “Η ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή. Πατήσαμε αρκετές φορές περιοχή και παρότι είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή, δεν επηρεαστήκαμε, αλλά δεν κάναμε το 2-0 για να καθαρίσουμε το ματς. Μετά το 1-1 το ματς άνοιξε γιατί βγήκαμε για το δεύτερο γκολ και είχε και ο Εθνικός δύο φάσεις για να σκοράρει, αλλά γι’ αυτό έχουμε τον Κωνσταντακόπουλο που βοήθησε να μη δεχτούμε άλλο γκολ”.