Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2018 16:48

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Χαλαρώσαμε μετά το 0-2”, λέει ο Σακελλαρόπουλος για τη νέα ισοπαλία με Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Μακριά από τη νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς παρότι προηγήθηκε με 2-0 του Πανθουριακού, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 και στο τέλος κινδύνεψε και με ήττα.

Ο Απόλλωνας απέτυχε για τρίτο διαδοχικό ματς να κρατήσει το προβάδισμα, αφού τόσο με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους (1-1), όσο και στο Ασπρόχωμα με τον Εθνικό (1-1) είχε ανοίξει το σκορ.

Κόντρα στη Θουρία μάλιστα είχε αέρα δύο τερμάτων, αλλά πλήρωσε τη χαλάρωση στα τελευταία λεπτά.

“Για 75 λεπτά κυριαρχήσαμε με τον Πανθουριακό, αλλά στο τελευταίο τέταρτο χάσαμε την αυτοκυριαρχία μας, με συνέπεια να δεχτούμε δύο γκολ και παραλίγο και τρίτο. Εγινε ένα καλό παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε και ο Πανθουριακός, που έπαιξε ανοιχτά. Είχαμε καλή απόδοση, αλλά χαλαρώσαμε μετά το 0-2 και το πληρώσαμε”, λέει ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος για τη τρίτη σερί ισοπαλία.

Παρ’ όλα αυτά ο Απόλλωνας παραμένει στην κορυφή της Α’ τοπικής, μαζί με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και αγνοεί την ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές. Το αρνητικό είναι ότι αποβλήθηκε στο σαββατιάτικο ματς ο Κακκαλής και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι με τον συντοπίτη Ολυμπιακό στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.