Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 17:24

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-0: Εμεινε μόνος στην κορυφή!

Γράφτηκε από τον

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε ο ΑΟΔ μετά τη χθεσινή του νίκη στο “Καπετάν Βασίλης” επί του Πανθουριακού με 2-0.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου έκανε το... καθήκον της και χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε το τρίποντο με σκόρερ τους Κουλόπουλο και Μπαστακό και άκουσε ευχάριστα νέα από το “Γ. Λουκαρέας”. Εκεί ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό και έτσι το Διαβολίτσι βρέθηκε για πρώτη φορά μόνο στην κορυφή, δύο βαθμούς πάνω από τους “μελανόλευκους”.

Το δυσάρεστο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Αρη Μουστάκα που χτύπησε στο ξεκίνημα στο γόνατο σε μια κόντρα με τον Σταματελόπουλο και αποχώρησε από το ματς.

Ανοιξε το σκορ ο Κουλόπουλος

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν για την ομάδα του Τάσου Χατζηαγγελή μόλις στο 2’ με τον Ζώτο να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει, όμως ο Κωνσταντακόπουλος του είπε “όχι”.

Στο 15’ ο Τσουκαλάς έδωσε στον Κουλόπουλο που σούταρε, ο Σταθάς απέκρουσε με την μπάλα να χτυπά πάλι πάνω στον Κουλόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα είχε τον έλεγχο στην αναμέτρηση και είχε δύο καλές στιγμές με τους Ζάκκα και Τσουκαλά.

Ο Μπαστακός το 2-0 με πέναλτι

Το 2-0 σημειώθηκε στο 64’ με τον Μπαλόπουλο να σεντράρει και την μπάλα να χτυπά στο χέρι του Κοστρίβα, με τον κ. Πλακογιάννη να δίνει πέναλτι.

Ο σπεσιαλίστας Αγγελος Μπαστακός ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα γράφοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Γαλακούτη και Παλλαδινό.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Λιόλιος, Σταματελόπουλος, Κρεμύδας, Πιτσιλής (70’ Ασημακόπουλος), Τζανετέας (75’ Πάλιας), Ζάκκας (65’ Γεωργιόπουλος), Τσουκαλάς, Κουλόπουλος (80’ Κανελλόπουλος).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Κοστρίβας, Παντσιώτης, Καράμπελας, Οδεμισιώτης, Αντωνίου (46’Ξεροβάσιλας), Μουστάκας (17’ λ. τρ. Μωραγιάννης 75’ Τσακαλάκος), Ζώτος, Μπιτσάνης, Μερκούρης, Κανανάι.