Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 18:56

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε ΑΒΙΑΣ 2-0: Γύρισε με το... δεξί στην έδρα του! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε ΑΒΙΑΣ 2-0: Γύρισε με το... δεξί στην έδρα του! (φωτό)

 

Με νίκη συνδύασε ο Τσικλητήρας την επιστροφή του στη φυσική του έδρα...

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου επικράτησε με 2-0 της Αβίας χθες στο γήπεδο της Πύλου και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς κάτω από τον πρωτοπόρο ΑΟΔ.

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Πύλου ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και οι περίπου 150 φίλοι του Τσικλητήρα είδαν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Κάμπου ηττήθηκε μετά από πέντε αγωνιστικές, στις οποίες είχε απολογισμό 4 ισοπαλίες και μια νίκη και βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 7’ το γυριστό σουτ του Καγιανά έφυγε λίγο άουτ. Ιδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Γρ. Παπαγεωργίου στο 30’.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους για ένα γκολ και στο 58’ το σουτ του Χρ. Τρίψα από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ.

Το σκορ για την ομάδα της Πύλου άνοιξε στο 68’ όταν ο Χρ. Τρίψας σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μπεκιάρης απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Διακουμής με πλασέ έγραψε το 1-0.

Μετά από δέκα λεπτά ο Τσικλητήρας πέτυχε και δεύτερο γκολ “κλειδώνοντας” το τρίποντο.

Οι Ιλιάζι, Διακουμής και Σεφεράσι συνεργάστηκαν όμορφα και ο τελευταίας με σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Τζεμαλάι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Γ. Τρίψας, Παυλάκος, Σεφεράσι, Γεωργιάδης, Ν. Παπαγεωργίου, Γ. Παπαγεωργίου, Καγιανάς (46’ Σούλα),  Χρ. Τρίψας (58’ Κ. Μεμά), Διακουμής (85’ Κοτσοβός), Τσώνης (57’ λ. τρ. Ιλιάζι).

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης (86’ Χριστόπουλος), Βαβαρούτσος, Γιαννέας (83’ Αλντέσκου), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος (67’ Αποστολίδης), Γεωργουλέας (72’ Ψαρρέας),  Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.