Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 12:29

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρωταθλήτρια χειμώνα με απίστευτο ρεκόρ!

Γράφτηκε από τον

Ούτε ο Ασπρόπυργος και η... διαιτησία του Δραγάτη μπόρεσαν να σταματήσουν την “Μαύρη “Θύελλα”.

Η Καλαμάτα πανηγύρισε την Κυριακή ενώπιον 2.000 και πλέον φιλάθλων την 11η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ξέφυγε 10 βαθμούς από τον Ασπρόπυργο και τον Παναργειακό (η ομάδα του Αργους έχει ένα ματς λιγότερο). Ετσι αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια χειμώνα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου. Η Καλαμάτα διατήρησε επίσης για 11ο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία από τις 107 ομάδες που συμμετέχουν στους οχτώ συνολικά ομίλους της τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Ενα πραγματικά απίστευτο ρεκόρ (990 λεπτά χωρίς γκολ), που μπορεί να διευρυνθεί, αφού την προσεχή αγωνιστική η πρωτοπόρος αγωνίζεται εκ νέου εντός έδρας με αντίπαλο την 4η της βαθμολογίας Ερμιονίδα.

Οπως και να ‘χει, η Καλαμάτα είναι με βάση και τους αριθμούς η κορυφαία ομάδα σε όλους τους ομίλους, αφού καμία δεν έχει το απόλυτο μετά από 11 αγωνιστικές. Το αήττητο διατηρούν ο Νέστος Χρυσούπολης, η Νίκη Αγκαθιάς, η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Ιεράπετρα, με την τελευταία να έχει δεχτεί 1 γκολ, αλλά να έχει 7 ισοπαλίες και 3 ήττες. Δικαιολογημένα λοιπόν ο κόσμος της Καλαμάτας φώναζε την Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές”.

Οι αήττητες ομάδες στη Γ’ εθνική

1ος όμιλος: Νέστος Χρυσούπολης 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, με τέρματα 24 -8.

2ος όμιλος: Νίκη Αγκαθιάς 4 νίκες, 7 ισοπαλίες, με τέρματα 9-4

4ος όμιλος: Νίκη Βόλου 9 νίκες, 2 ισοπαλίες με τέρματα 30-4, Ολυμπιακός Βόλου 9 νίκες, 2 ισοπαλίες, με τέρματα 28-6.

5ος όμιλος: Ιεράπετρα 7 νίκες, 3 ισοπαλίες, με τέρματα 18-1.

8ος όμιλος Καλαμάτα 11 νίκες,με τέρματα 20-0.

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα

Η Καλαμάτα πέτυχε προχθές μια μεγάλη νίκη, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο. Το μόνο αρνητικό από το ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο ήταν η διαιτησία του Δραγάτη από την Ανατολική Αττική, που ανάγκασε τη διοίκηση να βγάλει μετά το ματς ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Στην Καλαμάτα είναι έξω φρενών με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι, καθώς αυτό είναι επιβαρυντικό για την τοπική μας ομάδα που κινδυνεύει με τιμωρίας της έδρας! Ο Δραγάτης έγραψε ότι έπεσε πέτρα στον αγωνιστικό χώρο (!), τις αποβολές των Κρεμύδα, Δημητρακόπουλου από τον πάγκο και πως τον έβρισε ο Βοσκόπουλος τη στιγμή της αυστηρής αποβολής του.

Επίσης απέβαλε άδικα τον Πινδώνη, ο οποίος δεν είχε δει ποτέ μέχρι προχθές την κόκκινη κάρτα.

Ο έμπειρος μέσος της Καλαμάτας “τρελάθηκε” όταν είδε την κόκκινη κάρτα να βγαίνει από το τσεπάκι του ρέφερι, αφού ο Βασιλείου έκανε “θέατρο” ότι τον χτύπησε ο Πινδώνης και ξεγέλασε τον Δραγάτη.

Στη συνέχεια ο Πινδώνης έβρισε τον αντίπαλο του, που πέτυχε όμως το σκοπό του. Ο Πινδώνης έλεγε και χθες ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και η αντίδραση του στη συνέχεια οφείλεται στην αδικία που ένιωσε. Με βάση τα όσα έχει γράψει ο διαιτητής, οι Βοσκόπουλος και Πινδώνης θα τιμωρηθούν πάνω από δύο αγωνιστικές, ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος για τιμωρία της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι ο Δραγατης έκλεισε το φύλλο αγώνα στις 8 το βράδυ και ενώ το ματς είχε ολοκληρωθεί από τις 5 το απόγευμα...