Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 12:14

Εβγαλε διοίκηση ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Εβγαλε διοίκηση ο Πάμισος

Μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από τη... διάλυση και να πορεύτηκε για μεγάλο διάστημα χωρίς διοίκηση, αλλά σημασία έχει ότι ο Πάμισος κατάφερε να μείνει “ζωντανός” και αισιοδοξεί σε καλύτερες μέρες, μετά τη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα την Τρίτη το βράδυ στο Δημαρχείο της Μεσσήνης.

Σε αυτήν αφού έγινε αρχικά ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, εξελέγη στη συνέχεια ομόφωνα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Το νέο δ.σ. αποτελείται από 18 άτομα τα οποία καλούνται να οδηγήσουν μέχρι τέλος της σεζόν τον Πάμισο. Τα μέλη του συμβουλίου είναι: Παναγιώτης Δρακόπουλος, Δημήτρης Μητρόπουλος, Γιώργος Βλαχάκης, Δημήτρης Βλαχάκης, Διονύσης Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Μαρκόπουλος, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Πέτρος Φαρμάκης, Παναγιώτης Σαραντόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Βασίλης Ζώης, Παναγιώτης Τσέρτος, Γιώργος Πετρόπουλος, Διονύσης Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Πλιός, Νίκος Γιαννόπουλος, Νίκος Κουρής και Γιώργος Λάζαρης.Το νέο διοικητικό συμβούλιο (12 τακτικά και 6 αναπληρωματικά μέλη) επρόκειτο να συγκροτηθεί σε Σώμα αργά χθες το βράδυ.

Δεν τα παρατάνε για την παραμονή

Ο μεγάλος στόχος της νέας διοίκησης είναι να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να μεγαλώσει τον αριθμό των μελών που θα συνδράμουν οικονομικά, προκειμένου να μην παρουσιαστούν ξανά τα φετινά προβλήματα. Η θητεία του νυν διοικητικού σχήματος θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, αλλά πρόθεση είναι η επόμενη διοίκηση να είναι για δύο ή τρία χρόνια, ώστε να φανεί το έργο της Οσον αφορά για τη φετινή σεζόν, υπάρχει πίστη ότι ο Πάμισος μπορεί να παλέψει για την παραμονή, παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Γι’ αυτό αναμένεται να γίνουν και ορισμένες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο, κάτι που είναι άλλωστε απαραίτητο, αφού το ρόστερ έχει... αδειάσει και με το ζόρι βγαίνει κάθε εβδομάδα 11άδα, είτε λόγω τραυματισμών, είτε τιμωριών.

Στη Μεσσήνη γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουν να τελειώσουν με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις και για την επόμενη χρονιά.

Με άλλη ψυχολογία στην Κεφαλλονιά

Η λύση στο διοικητικό πρόβλημα έχει αλλάξει το κλίμα και ο Πάμισος θα ταξιδέψει με καλή ψυχολογία στην Κεφαλλονιά για το νέο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Α.Ο. Εικοσιμίας. Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Σάββατο, όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αγώνα της Κυριακής (1.30 μ.μ.). Ο Ρήγας που αποβλήθηκε στη Λακωνία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Δημητρακόπουλος είναι τραυματίας, αλλά θα βρεθεί μαζί με τους συμπαίκτες του στο νησί του Ιονίου.