Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 21:49

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χαμόγελα για τη μείωση της διαφοράς, υπέγραψε ο Μαρτίνος

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χαμόγελα για τη μείωση της διαφοράς, υπέγραψε ο Μαρτίνος

Αυτό που περίμενε εδώ και πολλές αγωνιστικές η Καλαμάτα έγινε πράξη, με την Α.Ε. Καραϊσκάκης να χάνει βαθμούς και την τοπική μας ομάδα να κερδίζει ένα ακόμη εκτός έδρας ματς.

 

Ετσι η διαφορά μειώθηκε στους 6 βαθμούς από την κορυφή και ενώ απομένει ένας και… κάτι γύρος για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της
Γ' εθνικής. Το κλίμα λοιπόν στις τάξεις της "Μαύρης Θύελλας" είναι εξαιρετικό μετά την τελευταία επιτυχία και όλοι θεωρούν πως αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στην πρώτη θέση και θα κόψουν πρώτοι το νήμα στο τέλος της σεζόν.
Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μαρτίνος αποτελεί και τυπικά τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της Καλαμάτας. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός (αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και δεξί μπακ) προπονήθηκε με την ομάδα και πιθανότατα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Εθνικό Σαγέικων αφού κατατέθηκαν τα χαρτιά για την έκδοση του δελτίου του. Ο Μαρτίνος έπαιζε στον Πανηλειακό και ακόμη έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια σε Κερατέα (Γ' εθνική), Παναχαϊκή (Γ' εθνική - ανέβηκε στη Β' εθνική), ΠΑΟ Ρουφ (Γ' εθνική), Εθνικό Αστέρα (Γ' εθνική) και την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ήταν στον Φωκικό (Β' εθνική).
Υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί και τρίτη μεταγραφή αν δεν επιστρέψει εγκαίρως ο Μπόρις Οντσβόνγκ που βρίσκεται πριν από τα Χριστούγεννα στην Ιταλία. Στα αγωνιστικά την Δευτέρα έγινε χαλαρή προπόνηση στο Στάδιο, στην οποία δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Βασίλης Αθανασόπουλος,
που δέχθηκε χτύπημα στο αστράγαλο και έκανε θεραπεία.
Οι τιμωρημένοι Τσιμικλής και Καλαντζής θα χάσουν το ματς με τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ ο πρώτος ενδέχεται να χάσει κι άλλα ματς.
Στον αντίποδα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Τσόπελας.