Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2014 06:03

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Απέκτησε τους Γ. Καλογερόπουλο και Κ. Λυμπερόπουλο από Στενωσιά

Γράφτηκε από τον

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο Τέλλος Αγρας φτάνοντας τις τρεις στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα απέκτησε δύο παίκτες από τη Στενωσιά μέχρι το καλοκαίρι. Ο πρώτος είναι ο 29χρονος επιθετικός Γιώργος Καλογερόπουλος που πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής έβαλε 17 γκολ. Ο Καλογερόπουλος πριν από πέντε περίπου χρόνια είχε αγωνιστεί και στη Θύελλα Κατσικάς (ομάδα των Ιωαννίνων) στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Ο δεύτερος είναι ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Λυμπερόπουλος (αδερφός του Κυριάκου που ήταν σε Μεθώνη, Εράνη και Μιλτιάδη) που έχει… βγάλει μάτια τα τρία τελευταία χρόνια με τη Στενωσιά και είναι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Ο Λυμπερόπουλος φέτος έχει βάλει 11 γκολ σε 10 αγώνες με τη Στενωσιά στη Γ' τοπική και παίζει από 14 χρονών στην πρώτη ομάδα της Στενωσιάς.
Να θυμίσουμε πως ο Αγρας έχει αποκτήσει και τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσιρούμπα από την Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Να διορθώσουν τα λάθη

Από εκεί και πέρα οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν σε άσχημη μέρα στο ματς με το Φαραί και  έχασαν μέσα στην έδρα τους μετά από πολύ καιρό. Ηταν μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, με τον Αγρα να χάνει την ευκαιρία με νίκη να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι παίκτες της ομάδας των Γαργαλιάνων θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους μέσα στην εβδομάδα, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώργου Μηλίτση, με σκοπό να εμφανιστούν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στο κυριακάτικο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ανδρούσα.
Το καλό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και έτσι ο Τέλλος Αγρας θα παραταχθεί κομπλέ σε αυτό το ματς.