Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 18:39

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Λευκή ισοπαλία με δύο... χαμένους

Γράφτηκε από τον

 

Ισοπαλία που δεν ευνοεί κανέναν έφεραν χθες στην Πύλο, ο Τσικλητήρας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας...

Το 0-0 αφήνει ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες μιας και είδαν το Διαβολίτσι να ξεφεύγει στην κορυφή της βαθμολογίας της

Α’ τοπικής. Να σημειωθεί πως Τσικλητήρας και Απόλλωνας αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο πριν δέκα ημέρες με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 1-0, ενώ θα τεθούν αντιμέτωποι και τρίτη φορά την προσεχή Τετάρτη, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου είχε την υπεροχή και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες.

Στο 15’ ο Γ. Τρίψας έκανε τη σέντρα σουτ με τον Ιλιάζι να πιάνει την προβολή και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 28’ ο Σούλα έκανε τη σέντρα και ο Διακουμής σούταρε από το σημείο του πέναλτι, όμως ήταν άστοχος.

Νέα καλή στιγμή στο 43’ για τους Πυλιώτες με τον Χ. Τρίψα να εκτελεί το κόρνερ, ο Ν. Παπαγεωργίου πήρε την κεφαλιά με τον Γιακουμή να αποκρούει...

Στη συνέχεια ο Παυλάκος πήρε νέα κεφαλιά, όμως και πάλι ο Γιακουμής απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο όμως δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις στα καρέ του Ντουγέρογλου.

Δύο καλά σουτ του Βασιλόπουλου στο 64’ και το 80’ δεν βρήκαν στόχο.

Ενδιάμεσα στο 70’ ο Τσικλητήρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σούλα να σεντράρει για τον Διακουμή που έστρωσε για τον Χρ. Τρίψα, ο οποίος σούταρε λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τον Ρουμελιώτη και την Τσουκάλη.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Γ. Τρίψας, Γεωργιάδης (70’ λ. τρ. Καγιανάς), Παυλάκος, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Σούλα, Χρ. Τρίψας (90’ Κ. Μεμά), Ιλιάζι (68’ Κουρεμπανάς), Διακουμής (86’ Κοτσοβός).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Λούτα, Στραβάκος, Κουντάνης, Τρικουράκης, Μανωλόπουλος (76’ Περιβολάρης), Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Δ. Τσουλάκος.