Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 18:55

ΕΡΑΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Ο Κόλλιας έδωσε και πάλι τη λύση

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Ο Κόλλιας έδωσε και πάλι τη λύση

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Εράνη που έστω και δύσκολα έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Εθνικού Μελιγαλά και έπιασε εκ νέου τον Τσικλητήρα Πύλου στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α’ τοπικής.

Το αξιοσημείωτο της χθεσινής αναμέτρησης ήταν πως έγινε υπό δυνατό αέρα, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Φιλιατρών δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν βοηθούσε στο να παιχθεί ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο Εθνικός Μελιγαλά γνώρισε την ήττα ύστερα από 7 αγωνιστικές (απολογισμός 4 νίκες και 3 ισοπαλίες) και μετά από δύο και πλέον μήνες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για την ομάδα του Πάνου Πολίμου, με τον Σαραντόπουλο στο 4’ να βρίσκεται τετ α τετ και να πλασάρει και τον Αλεξανδρόπουλο να του λέει “όχι”.

Ανοιξε το σκορ με Νικολακόπουλο

Στο 8’ ο Κόλλιας με ωραία πάσα βρήκε στην περιοχή τον Νικολακόπουλο και εκείνος με σουτ έκανε το 1-0.

Η Εράνη στη συνέχεια είχε δύο σουτ του Κόλλια που δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Εθνικός απείλησε με τους Κουρούπη και Λάγιο.

Ισοφάριση με Κουρούπη

Η ισοφάριση για την ομάδα του Μελιγαλά ήρθε στο 35’ με τους Σαραντόπουλο και Κουρούπη να παίζουν το 1-2 και τον δεύτερο με διαγώνιο σουτ να γράφει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές και φαινόταν πως όποια ομάδα θα σκοράρει θα πάρει και τη νίκη.

Ο Κόλλιας “μίλησε” στο 72’

Αυτή ήταν η Εράνη που βρήκε δίχτυα στο 72’... Ο Χατζηαράπης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο πρώτος σκόρερ της Εράνης Νίκος Κόλλιας με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Μερκούρη για το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Ταβουλαρέα.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος (72’ Γριβοκωστόπουλος), Μπακούρος (58’ Γιαννακόπουλος), Αλμπάν, Μπουρδέκας, Πέππας, Χρονόπουλος, Χατζηαράπης, Νικολακόπουλος (70’ Χάρμπας), Βλαχόπουλος, Κόλλιας (87’ Μητρόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρη, Ξυδιάς, Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος (70’Χαρλέπας), Σαραντόπουλος, Μακρής (80’ Ρουμελιώτης).