Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 13:28

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Με γκολ του Αλεξόπουλου στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με τα γκολ που σημείωσε ο Αλεξόπουλος στο πρώτο 45λεπτο, ο Απόλλωνας κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος τη Σπερχογεία με 2-0.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα, που βρήκε δίχτυα μετά από καιρό και έφτασε τα 7 γκολ, άνοιξε το σκορ στο 12’ με πλασέ στην κίνηση και στο 30’ με σουτ πέτυχε το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο υπόλοιπο διάστημα, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Μια νίκη που ήρθε εύκολα, αφού η καλαματιανή ομάδα φρόντισε από νωρίς να επιβληθεί του αντιπάλου της και να μην του επιτρέψει να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι.

Η Σπερχογεία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δεν μπόρεσε στη διάρκεια του 90λεπτου να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Γεωργαντά.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Καραχάλιος, Στραβάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Δ. Τσουλάκος (88’ Τσούκλερης), Τρικουράκης (84’ Μπαρδόσι), Αλεξόπουλος (89’ Κουτσουρόπουλος), Βασιλόπουλος (68’ Κανιώρος), Μπάκας.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Π. Παπαγιαννόπουλος, Λαγωνικάκος, Δικαίος, Ηρ. Καραχάλιος, Κωστόπουλος, Γ. Δωδέκατος (46’ Ε. Δωδέκατος), Ζακολλί, Καραγιάννης, Πανταζής (54’ Οικονομόπουλος).