Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 14:00

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΡΑΝΗ 1-2: Σημαντικό διπλό με Χατζηαράπη και Πέππα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Εράνη κατάφερε να περάσει αλώβητη από τη Σπερχογεία, προχθές το απόγευμα, επικρατώντας 2-1 του Πανθουριακού.

Η φιλιατρινή ομάδα μπήκε αποφασισμένη στο πρώτο μέρος με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη, είχε ευκαιρίες, δύο δοκάρια και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας αγώνα. Από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και παρότι στις αρχές του β’ μέρος, η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε, είχε απάντηση στα τελευταία λεπτά και με ένα δεύτερο γκολ πήρε το τρίποντο.

Ο Πανθουριακός δεν ήταν καλός στο α’ μέρος, όμως στην επανάληψη ανέβασε απόδοση ισοφάρισε γρήγορα και από εκεί και μετά διεκδίκησε τη νίκη, όμως δεν μπόρεσε να βάλει δεύτερο γκολ σε κάποια από τις φάσεις που έκανε. Είχε μια καλή στιγμή στο 90’ για να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Μερκούρη δεν βρήκε στόχο.

Τα γκολ και οι φάσεις

Στο 11’ ο Νικολόπουλος έκανε διαγώνιο σουτ, ο Σταθάς βρήκε την μπάλα όσο έπρεπε και στη συνέχεια αφού χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε κόρνερ.

Στο 33’ πάσα του Κόλλια στον Χατζηαράπη και αυτός με πλασέ “έγραψε” το 0-1.

Στο 40’ σουτ του Χατζηαράπη από καλή θέση, ο Καράμπελας σχεδόν πάνω στη γραμμή κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και να γλιτώσει την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Στο 43’ σέντρα του Κόλλια ο Βλαχόπουλος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει αρχικά ο Σταθάς και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50’ από κόρνερ του Φωτιάδη, ο Οδεμισιώτης με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Στο 85’ από φάουλ του Βλαχόπουλου, ο Πέππας με κεφαλιά σημείωσε το 1-2.

Στο 90’ ο Μερκούρης σούταρε από καλή θέση για γκολ, όμως η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς διαιτητές τους Αδαμόπουλο, Τσοπανάκη.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Αντωνίου (46' Φωτιάδης), Παντσιώτης, Παναγιωτόπουλος, Οδεμισιώτης, Καράμπελας, Δημόπουλος (46' Κοστρίβας), Ζώτος, Μπιτσάνης, Μερκούρης, Κανανάι.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος (54' Χάρμπας), Μπακούρος, Μπουρδέκας, Γριβοκωστόπουλος (76' Φ. Γιαννακόπουλος), Χρονόπουλος, Χατζηαράπης, Πέππας, Κόλλιας (93' Α. Γιαννακόπουλος), Βλαχόπουλος (95' Τσοροβάς), Νικολακόπουλος.