Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 17:53

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 5-2: Τρίτη συνεχόμενη νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον

 

Την τρίτη σερί νίκη της πέτυχε χθες το απόγευμα στην έδρα της η Κυπαρισσία, που επιβλήθηκε της Α.Ε. Αβίας με 5-2.

Ο Α.Ο.Κ. δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ομάδα του Κάμπου: Παρότι τον αιφνιδίασε και προηγήθηκε 0-1 στο 14’, αντέδρασε άμεσα με δύο γκολ, στο 17’ και στο 22’ και πέρασε μπροστά στο σκορ. Από εκεί και μετά ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να επιβάλλει το ρυθμό του, αλλά να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη. Οι παίκτες του βρήκαν δίχτυα άλλες τρεις φορές, ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει προσωρινά σε 3-2 η φιλοξενούμενη ομάδα.

Η Α.Ε. Αβίας έχει μείνει αρκετά πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, κάτι που φαίνεται σε κάθε παιχνίδι και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Η έλλειψη προπονήσεων έχει συντελέσει ώστε να έρχονται τα άσχημα αποτελέσματα και στην κακή έως τώρα πορεία της ομάδας που την διατηρεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στο χθεσινό παιχνίδι, φάνηκε η έλλειψη προπόνησης, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν πολλά λάθη, ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή και ο αντίπαλος δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα.

Οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες στο 76’ γιατί ο διαιτητής Καυκάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη τους Σπυρόπουλο της Κυπαρισσίας και Γεωργίκο της Α.Ε. Αβίας γιατί ο ένας απώθησε τον άλλο. Δύο λεπτά μετά η φιλοξενούμενη ομάδα αγωνίστηκε για το υπόλοιπο διάστημα περίπου 15 λεπτά με 9 παίκτες, γιατί ο Γιάννης Σισμανίδης που μπήκε αλλαγή στο 78’ δεν πρόλαβε να κάνει κάτι γιατί σε μια προσπάθεια του υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι. Ο Διονύσης Πουλής είχε κάνει και τις 4 αλλαγές και έτσι ο Σισμανίδης έμεινε στο γήπεδο μέχρι το τέλος, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ της Κυπαρισσίας σημείωσαν οι Αντωνόπουλος (17’), Σπυρόπουλος (22’), Χρονόπουλος (53’), Μιτρόφ (63’) και Αριδάς (89’). Για την ομάδα του Κάμπου τα γκολ σημείωσε με δύο εύστοχα πέναλτι ο Δ. Κορμπής στο 14’ σε ανατροπή του Π. Καρδάση από αμυντικό και στο 55’ όταν η μπάλα από σουτ του Κ. Κορμπή βρήκε σε χέρι αμυντικού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Ρουμελιώτη, Τσίρμπα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Αριδάς, Μπακόπουλος, Γ. Κωνσταντόπουλος (38’ Δημητρακάκης), Χρονόπουλος (90’ Α. Κωνσταντόπουλος), Αντωνόπουλος (65’ Καραβούλιας), Θεοχαρόπουλος (88’ Κοσμόπουλος), Σπυρόπουλος.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Δ. Καρδάσης, Λυκουρέζος (58’ Γιαννέας), Αποστολίδης (58’ Ψαρρέας), Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος, Π. Καρδάσης, Δ. Κορμπής (78’ Σισμανίδης), Γεωργίκος.