Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 12:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με δύσκολο ματς στην Τρίπολη ξεκινά το 2019 (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επέστρεψε η “Μαύρη Θύελλα” που πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό, στον πάγκο του οποίου είναι ο Μεσσήνιος Αντώνης Μαυρέας.

Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής, τελευταίας του α’ γύρου και η Μεσσηνιακή ομάδα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Ερμιονίδα. Ηταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα για τους “μελανόλευκους” που μετρούν 11 νίκες σε 12 ματς πρωταθλήματος και βρίσκονται στην κορυφή του 8ου ομίλου, 4 βαθμούς μπροστά από Παναργειακό και 7 από Ασπρόπυργο.

Ασχημη παράδοση

Το 2019 λοιπόν ξεκινά με ένα δύσκολο ματς για την Καλαμάτα που αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και επιπλέον θα παίξει σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται.

Τα τελευταία χρόνια Καλαμάτα και Παναρκαδικός έχουν συναντηθεί 4 χρονιές σε επίπεδο Γ’ εθνικής. Η Καλαμάτα μετρά 3 ήττες και μια λευκή ισοπαλία στην Τρίπολη όπου δεν έχει πετύχει ούτε γκολ. Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα έχασε στην Τρίπολη 2-0 το 2013-2014, 1-0 το 2014-2015, 1-0 το 2015-2016 και έφερε 0-0 πέρυσι. Στα αντίστοιχα ματς στην Καλαμάτα, η Μεσσηνιακή ομάδα μετρά δύο νίκες (2-0 το 2013-2014 και 1-0 το 2015-2016) μια λευκή ισοπαλία πέρυσι και μια ήττα 0-2 τη σεζόν 2014-2015.

Η τελευταία φορά που κέρδισε η Καλαμάτα στην Τρίπολη ήταν το 1990, με 1-0 στο πλαίσιο της Γ’ εθνικής.

Μετ’ εμποδίων

η προετοιμασία

Η προετοιμασία της Καλαμάτας για το ματς της Κυριακής διεξάγεται στο γήπεδο της Μικρομάνης, ο τάπητας του οποίου είναι σε πολύ κακή κατάσταση, όπως φαίνεται και στη φωτό.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και στο Δημοτικό Στάδιο έχει γίνει σπορά και θα υπάρξει δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Ετσι οι “μελανόλευκοι” προπονούνται στην Μικρομάνη, με το γήπεδο όμως να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και να κρύβει κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, οι Γιόνδης, Αθανασόπουλος και Ζαχαρόπουλος έκαναν και χθες ατομικό καθώς είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και δεν υπολογίζονται για την Κυριακή ενώ και ο τραυματίας Βούρας δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του Γιάννη Χριστόπουλου.

Σε διοικητικό επίπεδο, την επόμενη εβδομάδα, θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο όπου θα εκλεγεί και ο νέος πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Αποστόλη Κουκούτση που παραιτήθηκε. Θυμίζουμε ότι την παραίτηση του Κουκούτση, ακολούθησε δήλωση στήριξης της ομάδας από τον βασικό χρηματοδότη της Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

Με κόσμο και

στην Τρίπολη

Με τον κόσμο της στο πλευρό της θα παίξει και στην Τρίπολη την Κυριακή η Καλαμάτα καθώς οι οργανωμένοι διοργανώνουν εκδρομή στην Τρίπολη. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 12.15 μ.μ. από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος). “Ολοι δίπλα στην “Μαύρη Θύελλα”. Ο κόσμος είναι η ασπίδα της”, αναφέρει το κάλεσμα των οργανωμένων.