Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 14:36

Πάει φουλ για το νταμπλ η Κυπαρισσία!

Γράφτηκε από τον
Πάει φουλ για το νταμπλ η Κυπαρισσία!

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα έβγαλε με επιτυχία η Κυπαρισσία κερδίζοντας μετά τον Τέλλο Αγρα και το Διαβολίτσι και την Ομόνοια και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι "κυανόλευκοι" συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους τους, όντας πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και με το… ενάμισι πόδι στον τελικό του κυπέλλου.
Στόχος φυσικά είναι να γίνει το νταμπλ, δηλαδή να κατακτήσει ο ΑΟΚ τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο, αλλά και να καταφέρει στα μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν να πάρει το μοναδικό εισιτήριο για τη Γ' εθνική.
Ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος στέκεται ιδιαίτερα στο ότι η ομάδα του στο ματς με την Ομόνοια βρήκε λύσεις και από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως οι Μανδραπήλιας και Σούπουλι, ενώ κάνει ειδική μνεία στον Σιγέρη που είναι σε σταθερά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. "Αποφύγαμε το σκόπελο των τριών παιχνιδιών σε μία εβδομάδα με επιτυχία και φάνηκε πως έχουμε βάθος ως ομάδα.
Τώρα βέβαια πρέπει να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα γιατί ορισμένοι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Επίσης το σημαντικό είναι πως έχουμε αποκτήσει χαρακτήρα και κερδίζουμε ορισμένα παιχνίδια χωρίς να πιάσουμε υψηλή απόδοση", επισημαίνει ο Κυπαρισσιώτης τεχνικός που όμως φροντίζει να κρατά τους παίκτες του προσγειωμένους: "Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, χρειάζεται ανάλογη συνέχεια και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Εχουμε μπροστά  μας ένα θεωρητικά ευνοϊκό πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε".

Επαιξε μετά από 2
μήνες ο Λυδιώτης   

Το ευχάριστο είναι πως στο περασμένο ματς έπαιξε για λίγα λεπτά και ο αρχηγός Γιώργος Λυδιώτης μετά από δύο μήνες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Επόμενος αντίπαλος για την Τριφυλιακή ομάδα είναι η Σπερχογεία εντός έδρας, σε ένα ματς που είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ντιόπ που τραυματίστηκε με την Ομόνοια.
Ακόμη άρρωστοι είναι οι Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, όμως λογικά θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή. Δεν υπολογίζεται ο Ντάβι που έχει… χαθεί από τα Χριστούγεννα και έπειτα.
Τέλος, στα μεταγραφικά ο ΑΟΚ έχει επαφές με 1-2 παίκτες προκειμένου να τους αποκτήσει και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή μιας και ανήκουν σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.