Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 18:51

Αποχώρησε από την Ανδρούσα ο πολύπειρος μέσος Παναγιώτης Οικονόμου

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Ανδρούσας ο πολύπειρος μέσος Παναγιώτης Οικονόμου που πήρε το δελτίο του για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.


Ο Οικονόμου βοήθησε πέρυσι πολύ στην άνοδο της Ανδρούσας, ενώ φέτος είχε 12 συμμετοχές.
Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του, θεωρεί πως είναι τιμή που φόρεσε ένας τέτοιος παίκτης τη φανέλα της ομάδας και του εύχεται εις το επανιδείν. Από εκεί και πέρα τα χαμόγελα επανήλθαν για τα καλά στην ομάδα της Ανδρούσας που επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές στις νίκες και μάλιστα κερδίζοντας ένα ματς όπως αυτό με το Διαβολίτσι που είχε… διπλή σημασία. Η νεοφώτιστη ομάδα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και το δυνατό της ξεκίνημα στο ματς και ύστερα με καλή αμυντική λειτουργία κράτησε το μηδέν και πανηγύρισε την πέμπτη εντός έδρας νίκη της. Ετσι η ομάδα του Κώστα Καλογερόπουλου αποσπάστηκε οκτώ ολόκληρους βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού κάνοντας άλμα παραμονής. Βέβαια μπροστά υπάρχει …μισό πρωτάθλημα και κανείς δεν επαναπαύεται. Στόχος τώρα είναι να γίνει το "2 στα 2" στο δεύτερο γύρο όπου την Κυριακή η Ανδρούσα υποδέχεται τον Τέλλο Αγρα και με τη βοήθεια του κόσμου της και με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση του.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Δέδε και Χ. Μουλαβασίλη. Τέλος, την πίτα της θα κόψει την Παρασκευή η ομάδα της Ανδρούσας
στις 8 το βράδυ σε κατάστημα του χωριού.