Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 17:28

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Θέλει να μπει με το δεξί στο 2019 απέναντι στον Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

 

Με ένα δύσκολο ματς στην Τρίπολη ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Γ’ εθνικής για την “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ. από τον Παναρκαδικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου και θα… προσπαθήσει να μπει με το δεξί στο 2019 και παράλληλα να επιστρέψει στις νίκες.

Θυμίζουμε ότι η “Μαύρη Θύελλα” ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 11 στα 11 στο πρωτάθλημα, για να χάσει στο τελευταίο ματς του 2018 εντός έδρας από τον... κακό της δαίμονα, την Ερμιονίδα (1-2). Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να την πλησιάσουν στην βαθμολογία, ο Παναργειακός στους 4 βαθμούς και ο Ασπρόπυργος στους 7 βαθμούς.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ωστόσο εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου, με το αυριανό ματς πάντως να είναι αρκετά κομβικό όσο και δύσκολο.

Κατ’ αρχήν, τα ματς με τον Παναρκαδικό δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι χαρακτηριστικό ότι η Καλαμάτα έχει άσχημη παράδοση στην Τρίπολη, μετρώντας μόνο μια νίκη (το 1990 με 1-0) σε 18 αναμετρήσεις. Πέρα από αυτό, η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποχρεωθεί να παίξει σε ένα ακόμη ματς έχοντας σημαντικές απουσίες απέναντι σε ένα αντίπαλο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Κόντρα στα παραπάνω, η Καλαμάτα ποντάρει την ξεκάθαρη ανωτερότητα της φέτος απέναντι στον Παναρκαδικό και θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη.

Με... μεταγραφή μιας

ημέρας εξέτισαν τις ποινές!

Αγωνιστικά, εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Βούρας, Ζαχαρόπουλος, Γιόνδης και Αθανασόπουλος όπως και ο τιμωρημένος Βοσκόπουλος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ψάνη λόγω τραυματισμού

Ωστόσο παίζουν οι Αλιατίδης και Πινδώνης που εξέτισαν την ποινή τους με... μεταγραφή μιας ημέρας. Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκε την δυνατότητα που δίνει η ΕΠΟ για δύο μεταγραφές για κάθε παίκτη την ίδια περίοδο. Ετσι την Τετάρτη οι Μεσσήνιοι έστειλαν στην ΕΠΟ δικαιολογητικά για μεταγραφή των Αλιατίδη, Πινδώνη και Βοσκόπουλου στο Μεσσηνιακό, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους με τους “πράσινους” στο ματς της Β’ τοπικής με τον ΑΠΣ Αρις που έγινε την Πέμπτη. Μετά το ματς έγινε νέο αίτημα για νέα μεταγραφή των παικτών από τον Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα. Ετσι Αλιατίδης και Πινδώνης εξέτισαν την ποινή τους και παίζουν την Κυριακή, ενώ ο Βοσκόπουλος θα εξέτισε την τρίτη από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του.

Με κόσμο και στην Τρίπολη

Με τον κόσμο της στο πλευρό της θα παίξει και στην Τρίπολη την Κυριακή η Καλαμάτα καθώς οι οργανωμένοι διοργανώνουν εκδρομή στην Τρίπολη. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 12.15 μ.μ. από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος). “Ολοι δίπλα στην “Μαύρη Θύελλα”. Ο κόσμος είναι η ασπίδα της”, αναφέρει το κάλεσμα των οργανωμένων.