Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 19:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραιτήθηκε και ο Κουτίβας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραιτήθηκε και ο Κουτίβας

 

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ομάδας Στέλιος Κουτίβας.

Στην δήλωση του αναφέρει:

“Θα ήθελα να ανακοινώσω στον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας, πως για λόγους που αφορούν την λειτουργία του συλλόγου, παραιτούμαι από την θέση του Γενικού Γραμματέα την οποία είχα ως και σήμερα. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησα την ομάδα προσπάθησα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου με ανιδιοτέλεια και όλο μου το είναι. Σε αυτή την προσπάθεια που κάναμε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, τον Κουκούτση Αποστόλη για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και τα αμέτρητα χιλιόμετρα που διανύσαμε με μοναδικό γνώμονα την ομαλή λειτουργία της ομάδας και φυσικά όλοκληρο το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Εύχομαι στην "Μαύρη Θύελλα" την άνοδο στην Β' Εθνική και στον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο, πιστεύω και εύχομαι να συνεχίσετε την ίδια πετυχημένη πορεία.

Καλη χρονιά σε όλους, το 2019 να φέρει ομόνοια, χαρά και αγάπη σε όλους μας”.

Διοικητικές εξελίξεις θα έχουμε πλέον στην Καλαμάτα μετά το ματς στην Τρίπολη, καθώς θα πρέπει να καλυφθεί τόσο η θέση του προέδρου (μετά την παραίτηση Κουκούτση) όσο και αυτή του γραμματέα. Θυμίζουμε πως ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα.