Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 17:24

ΟΜΟΝΟΙΑ: Εφτά μεταγραφές για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εφτά μεταγραφές έκανε η Ομόνοια προκειμένου να παραμείνει στην Α’ τοπική, ενώ ενδέχεται να γίνουν και άλλες προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η καλαματιανή ομάδα ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές τόσο με έμπειρους παίκτες, όσο και με ταλαντούχους. Συγκεκριμένα, απέκτησε τους Τζανέτο Κατσαρέα, Μπάμπη Κουλουμπό, Γιάννη Πικιό, Αγγελο Δικαιουλάκο, Χάρη Γιαννέλη, Γιώργο Μπλέτσα και Νίκο Μέτσο.

Ο Κατσαρέας είναι γκολκίπερ και επιστρέφει στην Ομόνοια όπου έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών. Πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα που θα βοηθήσει σημαντικά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Κατσαρέας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδα της Ξάνθης. Ο Κουλουμπός είναι αμυντικός και αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Α’ τοπική.

Ο Πικιός προέρχεται από τον Πανθουριακό και θα δώσει λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή. Οι Δικαιουλάκος, Γιαννέλης, Μπλέτσας αποκτήθηκαν από τα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας. Ο Γιαννέλης αγωνίζεται ως δεξί μπακ και οι άλλοι δύο ως μέσοι.

Τέλος ο Μέτσος είναι τερματοφύλακας και έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της Ομόνοιας. Στον αντίποδα αποχώρησε ο γκολκίπερ Ματθαίος – Λίβας.

Με τις παραπάνω προσθήκες η Ομόνοια που βρίσκεται στην 13η θέση, γέμισε το ρόστερ της και ευελπιστεί ότι θα κερδίσει το στοίχημα της παραμονής.

Το 2019 ξεκινά πάντως μ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα υποδεχτεί την Κυριακή τον αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας.

“Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και ότι πάρουμε με τους πρωτοπόρους θα είναι κέρδος”, λέει ο προπονητής της Ομόνοιας Βασίλης Μπλέτσας.