Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 22:18

Ενωτικό κλίμα στο συμβούλιο της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον
Ενωτικό κλίμα στο συμβούλιο της "Μαύρης Θύελλας"

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγο το διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να διαβεβαιώνει πως θα καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ όπως φαίνεται οι Κουτίβας και Κουκούτσης θα μείνουν στη διοίκηση.

Την Πέμπτη 17/1 θα γίνει νέο συμβούλιο για να γίνει η ανακατανομή θέσεων στο δ.σ. και να αναδειχθεί νέος πρόεδρος. Οπως προέκυψε πάντως ο Παύλος Κρεμμύδας θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες ενώ εξωδιοικητικό ρόλο θα έχει ο Γιάννης Φαββατάς, άνθρωπος που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει: "Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣ “Η Καλαμάτα” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/1/2019 με ενωτικό χαρακτήρα, παρουσία του χρηματοδότη της ομάδας κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου. Αποφασίστηκε να γίνει νέο ΔΣ την ερχόμενη Πέμπτη 17/1/2019 με θέμα τον σχηματισμό νέου προεδρείου. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, απόρροια της επιτυχημένης πορείας της ομάδας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και εκφράστηκε η αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια. Επίσης, υπήρξε η διαβεβαίωση πως ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου". 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ