Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 18:37

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Ντεμπούτο με γκολ για τον Τηλεμάχου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Τέλλο Αγρα που επικράτησε με 1-0 του Πανθουριακού και βελτίωσε τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και “χρυσός” σκόρερ των “ερυθρολεύκων” ήταν ο Θανάσης Τηλεμάχου που αποκτήθηκε την Παρασκευή από την ομάδα των Γαργαλιάνων. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στον Τέλλο Αγρα και στο ντεμπούτο βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα του μια σημαντική νίκη. Επίσης αξιοσημείωτο πως αγωνίστηκε για τον Αγρα μετά από πολλούς μήνες ο Βαντίμ Κολεζνιτσένκο, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα στη Γερμανία!

Οσον αφορά τον Πανθουριακό, την ομάδα κατέβασε ο Μιχάλης Παυλάκης, μιας και ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπική του υπόθεση.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, με τους περίπου 100 θεατές να παρακολουθούν ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές δυνατές μονομαχίες.

Ακριβώς στο 45’ πάντως οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τηλεμάχου να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Το γκολ που έκρινε τον τελικό νικητή σημειώθηκε στο 60’ με κοντινό σουτ του Τηλεμάχου (1-0).

Ο Πανθουριακός είχε μια καλή στιγμή να φέρει το ματς στα ίσια, όταν στο 80’ ο Ρουμελιώτης από πλάγια θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Κυριόπουλο και Γαλακούτη.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Π. Αναστασόπουλος, Μπολούν, Καραμπότσος, Τηλεμάχου (90’ Βελησσάρης), Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46’ Βέλλης), Σταθόπουλος, Γεωργόπουλος, Κάππος, Κολεζνιτσένκο (90′ Λακριντής).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Κοστρίβας, Οικονομέας, Παντσιώτης, Παναγιωτόπουλος, Καράμπελας, Ζώτος (70’ Αντωνίου), Οδεμισιώτης, Ρουμελιώτης, Μπιτσάνης (25’’λ. τρ. Μερκούρης), Κανανάϊ.