Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 18:57

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-0: Με... κεκτημένη ταχύτητα η 4η εντός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-0: Με... κεκτημένη ταχύτητα η 4η εντός έδρας νίκη

 

Μετά τον Τέλλο Αγρα ο Εθνικός Μελιγαλά υπέταξε στο γήπεδο του και την Κυπαρισσία, βάζοντας μάλιστα και πάλι τρία γκολ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου επικράτησε με σκορ 3-0 του ΑΟΚ και έμεινε μόνη στην 5η θέση της Α’ τοπικής, σημειώνοντας την τέταρτη εντός έδρας νίκη τους.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Λάγιο και Κουρούπη, ενώ το τρίτο σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με πέναλτι του Καρατζούλια.

Από την άλλη η Κυπαρισσία έκανε πολλά λάθη, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική και μοιραία γνώρισε μια βαριά ήττα.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών και σε πολλές περιπτώσεις είχαμε λασπομαχία μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

2-0 στο ημίχρονο με Λάγιο, Κουρούπη

Στο 17’ ο Σαραντόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Λάγιος έκανε ωραία κίνηση και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο “Γ” για το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 32’ με εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει ο νεαρός Παναγιωτόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός είχε καλές στιγμές με τους Σαραντόπουλο και Κουρούπη, ενώ η Κυπαρισσία απείλησε με τους Αντωνόπουλο και Χρονόπουλο.

Στο 75’ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Κουρούπης για τον Εθνικό Μελιγαλά, ως επιθετικό φάουλ, απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Εθνικού.

Τρίτο γκολ στο 91' με πέναλτι Καρατζούλια

Στο 91’ ο Ρουμελιώτης κέρδισε πέναλτι από τον Αριδά, με τον Καρατζούλια να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το τελικό 3-0.

Το ματς σφύριξε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Κασκάνη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλας, Μακρής, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρη, Ξυδιάς (70’ Ν. Ρουμελιώτης), Καρατζούλιας, Κουρούπης (80’ Χαρλέπας), Λάγιος, Σαραντόπουλος (86’ Διακουμάκος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (80’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Μιτρόφ, Αριδάς, Μπακόπουλος, Χρονόπουλος, Τάνεφ (63’ Δημητρακάκης), Αντωνόπουλος, Καραβούλιας (46’ Νικολόπουλος), Θεοχαρόπουλος.