Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 19:21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-1: Χαμογέλασε με Γ. Χελά σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-1: Χαμογέλασε με Γ. Χελά σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο

 

Με γκολ του Γιάννη Χελά στο 70’ η Α.Ε Μάνης νίκησε χθες στη Μεσσήνη με 1-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί σερί ήττες στην Α’ τοπική.

Ετσι είναι στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι που γνώρισαν την 7η διαδοχική ήττα.

Το παιχνίδι διεξήχθη πάντως σ’ έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφέρεται.

Παρ’ όλα αυτά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με τη Μάνη να χαμογελά στο 70’, όταν ο Γιάννης Χελάς πλάσαρε από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μιας και ο γκολκίπερ ήταν εκτός εστίας. Πριν το 0-1 η Ανάληψη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γεωργιόπουλο να βρίσκεται μόνος απέναντι στο Λίβα που απέκρουσε.

Ακόμα απείλησε από στημένες φάσεις με κεφαλιές του Αγγ. Ανδρεάδη, ενώ η Μάνη είχε τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με Μπεγέτη, Φετάχου και Κ, Πουλάκο.

Για τους νικητές έκαναν ντεμπούτο στο χθεσινό ματς οι Λίβας, Λυμπερόπουλος και Σαούτης, ενώ για τον βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενο ματς Ολυμπιακό αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι Αντωνίου, Παναγιωτόπουλος και Μουλαβασίλης.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Μιχαλόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Σωτηριάδης, Δουρούμης, Κατσίποδας, Αγγ. Ανδρεάδης, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Παπανικολόπουλος (75’ Μουλαβασίλης) Κ. Παναγιωτόπουλος (65’ Αβιζιώτης), Αντωνίου (85’ Μυστριώτης), Γεωργιόπουλος.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Π. Πουλάκος, Λυμπερόπουλος, Πετριτάι, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Σαούτης (93’ Κλ. Σπυρέας), Μπεγέτης, Ι. Χελάς, Κ. Πουλάκος, Φετάχου (85’ Στύλα).