Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 18:26

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-1: Μεγάλο διπλό με Αντωνίου!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-1: Μεγάλο διπλό με Αντωνίου!

 

Τη μεγάλη έκπληξη της 15ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική έκανε ο Ολυμπιακός Ανάληψης, καθώς υποχρέωσε στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα τον Τσικλητήρα Πύλου με σκορ 1-0.

Ο Γουλιέλμος Αντωνίου με σουτ στο 30’ ήταν αυτός που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι προέρχονταν από 7 σερί ήττες και είχαν να κερδίσουν από τις 13 Οκτωβρίου (2-1 την Αβία, δεν υπολογίζεται η νίκη στα χαρτιά με το Φαραί). Με αυτό το διπλό ο Ολυμπιακός ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πήρε παράλληλα μεγάλη ψυχολογική ώθηση.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσικλητήρας έχασε την ευκαιρία να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από την 3η της βαθμολογίας Εράνη, την οποία θα αντιμετωπίσει την προσεχή αγωνιστική στα Φιλιατρά.

Δύο δοκάρια η Πύλος

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν στο χθεσινό ματς την αστοχία, αλλά και την ατυχία, καθώς είχαν δύο δοκάρια με τους Σούλα στο 55’ και Σεφεράσι στο 75’. αλλά και αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο όπου πίεσαν έντονα τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι όμως κράτησαν το 0-1 που διαμορφώθηκε στο 30’ με σουτ του Αντωνίου μέσα από την περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν μάλιστα μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στην κόντρα με τον Γεωργιόπουλο. Στο δεύτερο μέρος όμως βγήκε η κούραση Ιπήγε στην Πύλο με 13 παίκτες) και ο Τσικλητήρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν βρήκε γκολ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουταανασταης με βοηθούς τους Τζιαμουράνη και Τζεμαλάι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Καγιανάς (30’ λ.τρ. Κ. Μεμά), Γεωργιάδης, Σεφεράσι, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Ιλιάζι (65’ Κοτσοβός), Ι. Τρίψας, Χρ. Τρίψας, Σούλα, Διακουμής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Αγγ. Ανδρεάδης, Κατσίποδας, Γιαννόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μυστριώτης (65’ Μ. Παναγιωτόπουλος). Αντωνίου (70’ Πατσιώτης), Γεωργιόπουλος.