Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 19:23

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ 2-2: Χορταστική ισοπαλία στη σκιά ενός ακόμη σοβαρού τραυματισμού (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ 2-2: Χορταστική ισοπαλία στη σκιά ενός ακόμη σοβαρού τραυματισμού (φωτό)

 

Ενα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της Α’ τοπικής διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο των Σφαγείων, όπου Α.Ε. Μάνης και Εράνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι Μανιατές ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά, όμως η Φιλιατρινή ομάδα πάτησε γκάζι μετά το 60’ και κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια και να αποφύγει την ήττα.

Κάταγμα περόνης ο Παν. Πουλάκος!

Δυστυχώς όμως ένα ακόμη ματς σημαδεύτηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό νεαρού ποδοσφαιριστή... Ατυχος στο προχθεσινό ματς στάθηκε ο 21χρονος αμυντικός της Μάνης Παναγιώτης Πουλάκος που τραυματίστηκε σε μια φάση στο α’ ημίχρονο και οι εξετάσεις που έβγαλε στο νοσοκομείο Καλαμάτας έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα περόνης! Αυτός ήταν ένας ακόμη τραυματισμός τη φετινή σεζόν για παίκτη της Α.Ε. Μάνης, που είναι μακράν η πιο άτυχη ομάδα της κατηγορίας.

Να θυμίσουμε πως πριν μια εβδομάδα σε έναν άλλο αγώνα Α’ τοπικής (Ομόνοια – Απόλλωνας) υπέστη κάταγμα κνήμης – περόνης ο μέσος του Απόλλωνα Δημήτρης Μανωλόπουλος και υποβλήθηκε σε εγχείρηση μέσα στην εβδομάδα.

Προηγήθηκε 2-0

με Μπεγέτη, Χελά

Στο αγωνιστικό κομμάτι που φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 1-0 στο 8’ με σουτ του Μπεγέτη.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο 50’ όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γριβοκωστόπουλου που καταλόγισε ο κ. Καρβούνης και ο Χελάς το μετέτρεψε σε γκολ (2-0).

Απάντηση με

Πέππα και Κόλλια

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου ανέβασε στροφές μπροστά στο φάσμα της ήττας και κατόρθωσε αρχικά να μειώσει σε 2-1 στο 65’ με ωραίο σουτ του Πέππα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Κόλλιας με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-2.

Στο 83’ η Μάνη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαβαρούτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα στο Βλαχόπουλο.

Τρία λεπτά αργότερα οι Φιλιατρινοί ζήτησαν πέναλτι όταν ο Βλαχόπουλος έπεσε στο έδαφος από επέμβαση του Λίβα, με τον κ. Καρβούνη να δίνει συνέχεια στο ματς.

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Κασκάνη.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Λυμπερόπουλος, Βαβαρούτσος, Μπεγέτης, Π. Σπυρέας (70’ Φετάχου), Π. Πουλάκος (38’ λ.τρ. Μουστάκας), Χελάς, Σαούτης, Δουρούμης, Κ. Πουλάκος (95’ Κ. Σπυρέας), Πετριτάι.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Πέππας, Μπουρδέκας, Μπακούρος 56’ Δημητρακόπουλος), Γριβοκωστόπουλος, Χρονόπουλος, Κόλλιας, Χατζηαράπης, Νικολακόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδήμος (70’ Φ. Γιαννακόπουλος).