Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 19:38

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Εκλεισε ιδανικά τον α’ γύρο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Εκλεισε ιδανικά τον α’ γύρο

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Α’ τοπικής ο Πανθουριακός που επιβλήθηκε με 3-1 του φορμαρισμένου Εθνικού Μελιγαλά και βελτίωσε τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

Η νεανική ομάδα του Τάσου Χατζηαγγελή ήταν πιο ορεξάτη και εκμεταλλεύτηκε το καλό της ξεκίνημα στο ματς, όπου προηγήθηκε με 2-0.

Στον αντίποδα ο Εθνικός μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και εν τέλει γνώρισε την ήττα, παρότι μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Μόλις στο 3’ ο Κανανάι εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού ο Καράμπελας με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0, δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Εθνικός αντέδρασε και στο 26’ μείωσε σε 2-1 με σουτ του Κουρούπη.

Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να φέρουν το ματς στα ίσια, ο Πανθουριακός κατόρθωσε να διατηρήσει τον έλεγχο και στο 65’ πέτυχε και τρίτο γκολ με σουτ του νεαρού Ζώτου. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Θουρίας επανήλθε στις νίκες ύστερα από δύο σερί ήττες.

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Κοστρίβας, Παντσιώτης, Καράμπελας, Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος (55’ Αντωνίου), Μερκούρης (75’ λ. τρ. Κάιας), Ζώτος (85’ Μωραγιάννης), Κανανάι, Ρουμελιώτης, Οδεμισιώτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλας, Λάγιος (75’ Θ. Ν. Ρουμελιώτης), Σαραντόπουλος, Θανόπουλος (75’ Θ. Δ. Ρουμελιώτης), Μακρής (78’ Καλογερόπουλος), Καρατζούλιας, Σεμούρη, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Ξυδιάς, Κουρούπης.