Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 16:10

Τους Μεσσήνιους διαιτητές ποδοσφαίρου δίδαξε η Κόκκοτου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, έγινε τη Δευτέρα η καθιερωμένη επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών μελών του τοπικού συνδέσμου, στην οποία δίδαξε η Αντωνία Κόκκοτου από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Η κ. Κόκκοτου παρατηρητής διαιτησίας στο Champions League Γυναικών, παρατηρητής διαιτησίας Β’ εθνικής και εθνικός εκπαιδευτής, παραβρέθηκε στη συγκέντρωση μετά από πρόσκληση του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Γιώργου Μπλάνα. Δίδαξε στους παρευρισκόμενους διαιτητές τα ελεύθερα λακτίσματα (άμεσα και έμμεσα φάουλ), ενώ τους έδειξε και βίντεο φάσεις από αγώνες του Champions League και του Europa League σχετικές με το μάθημα για τα ελεύθερα λακτίσματα.

Αρχές Φεβρουαρίου η νέα σχολή

Η νέα σχολή διαιτησίας η δεύτερη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ξεκινήσει τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, χωρίς για την ώρα να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 22 άτομα.

Οσον αφορά την πρώτη σχολή αποφοίτησαν 14 άτομα και ήδη παίζουν σε παιχνίδια Β’ και Γ’ τοπικής, αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΜ, Κ14 και Κ16.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ