Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 19:43

Αστέρας - ΑΕΛ 5-3: Στο καλύτερο ματς της χρονιάς η μπίλια πρόκρισης έκατσε στους Αρκάδες

Γράφτηκε από τον

Το καλύτερο παιχνίδι της φετινής σεζόν διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη με τον Αστέρα να επικρατεί με 5-3 της ΑΕΛ και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε μια αναμέτρηση συγκλονιστική σε εξέλιξη.

Το καλύτερο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη. Εκεί όπου ο Αστέρας επικράτησε της ΑΕΛ με 5-3 σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη και αλλαγή συναισθημάτων παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκαν έξι γκολ σε διάστημα 30 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους Αρκάδες να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, να φτάνουν αρκετά νωρίς σε σκορ πρόκρισης αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Η αλλαγή σχηματισμού της ΑΕΛ έφερε προβλήματα στην ομάδα του Παράσχου με τους "βυσσινί" να πατούν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, να μειώνουν το σκορ αρχικά, και παρά το 3-1 από πλευράς Αστέρα να φτάνουν στο 3-3 που του έδινε την πρόκριση.

Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως άνηκε στην ομάδα της Τρίπολης. Δυο τρομερά γκολ από τους Καλτσά και Φερνάντεθ έδωσαν τη νίκη και το σκορ πρόκρισης στους Αρκάδες που θα βρίσκονται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Γκολ: 7' Ζίζιτς (αυτ), 40' Άνχελ 58' Βαλιέντε, 78' Καλτσάς, 85' Φερνάντεθ/52΄Ακόστα, 60' Σικάφκα, 75' Ζίζιτς
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (79' Δουβίκας), Μουνάφο, Βαλιέντε, Φερνάντεθ (87' Μπελόκ), Τσιλιανίδης (56' Βλάχος), Καλτσάς, Μανιάς.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι (64΄Ζίβκοβιτς), Σικάφκα, Καρανίκας, Ακόστα (79' Γκόλιας), Σεσέροβιτς (46' Νούνιτς), Γκοίκοβιτς, Ζίζιτς, Φατιόν.
Πηγή: sport24.gr