Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 12:40

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να μην πάρουν τα μυαλά μας... αέρα”, λέει ο Κ. Παλαμάρας για την πρωτιά και το αήττητο

Γράφτηκε από τον

Ασταμάτητος στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική δείχνει ο φετινός Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο φιλόδοξος σύλλογος ολοκλήρωσε αήττητος τον πρώτο γύρο με απολογισμό 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο ΑΟΔ έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα και διαθέτει τόσο την κορυφαία επίθεση (35 γκολ), όσο και άμυνα (7 γκολ) της κατηγορίας. Πλέον έχει στις τάξεις του και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 γκολ Γιάννη Καλογερόπουλο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μεταπήδησε από την Ανδρούσα στο Διαβολίτσι και σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Ομόνοια, στην πιο ευρεία νίκη (7-0) μέχρι σήμερα της νέας του ομάδας στο πρωτάθλημα. Με το έκτο σερί τρίποντο οι πρωτοπόροι έφθασαν τους 37 βαθμούς και διατήρησαν το +4 από τον δεύτερο και επίσης αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ αποσπάστηκαν 7 βαθμούς από την τρίτη Εράνη και 11 από τον τέταρτο Τσικλητήρα Πύλου. Tο Διαβολίτσι βάση εικόνας. ρόστερ, μπάτζετ και των αριθμών. είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση την άνοδο.

"Περίμενα πως θα ήμασταν πρώτοι"

Ο Κώστας Παλαμάρας, που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο, παραδέχεται ότι περίμενε την πορεία πρωταθλητισμού. “Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως η ομάδα θα είναι πρώτη. Το αήττητο είναι σχετικό, γιατί για παράδειγμα μέσα στην Εράνη δυσκολευτήκαμε αρκετά. Εχουμε βάλει στόχο να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Θέλουμε φυσικά να συνεχίσουμε στην κορυφή” λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Διαβολιτσίου για να χαμηλώσει στη συνέχεια τους τόνους. “Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 15 αγωνιστικές και δεν έχει τελειώσει κάτι. Πρέπει να μην πάρουν τα μυαλά μας... αέρα. Θα χρειαστεί να περάσουμε από δύσκολες έδρες, όπως είναι οι Γαργαλιάνοι, η Πύλος, η Κυπαρισσία, ενώ έχουμε να πάμε και στον Απόλλωνα. Πρέπει λοιπόν να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Το καλό είναι ότι έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό με 18 παιδιά, που είναι πολύ καλοί παίκτες και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν. Εχουμε την πολυτέλεια να μπαίνουν ως αλλαγή παίκτες, όπως οι Καλογερόπουλος, Κάνιστρας, Εμμανουήλ και Σταματελόπουλος. Οποια ομάδα είναι σοβαρή και έχει διάρκεια, θα πάρει και το πρωτάθλημα”.

Πήρε τερματοφύλακα

Μετά το Γιάννη Καλογερόπουλο από την Ανδρούσα, το Διαβολίτσι προχώρησε και στην απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Παντελή από το Δώριο. Ο ΑΟΔ είχε μείνει το τελευταίο διάστημα μόνο με τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, αφού ο Παύλος Σουλαντίκας σταμάτησε και ήταν απαραίτητη η προσθήκη τερματοφύλακα. Αγωνιστικά, οι πρωτοπόροι θα φιλοξενηθούν την Κυριακή στον Κορδία από την ουραγό Α.Ε. Αβίας, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.