Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 14:35

Η ΕΠΟ ρίχνει την ευθύνη στον Παπαπέτρου για το Παναθηναϊκός - Λαμία

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ επιρρίπτει στον διαιτητή, Τάσο Παπαπέτρου, την ευθύνη για τη μη πραγματοποίηση τέταρτης αλλαγής στην παράταση της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Κινδυνεύει με τιμωρία ο Αθηναίος ρέφερι.

Το "μπάχαλο" για την τέταρτη αλλαγή, για την οποία δεν δόθηκε το δικαίωμα στους Γιώργο Δώνη και Μάκη Χάβο, συνεχίζεται και την επομένη της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ που βρήκε τους "κυανόλευκους" να πανηγυρίζουν στα πέναλτι την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό).

Ο διαιτητής του ματς, Τάσος Παπαπέτρου, υποστήριξε στους δύο τεχνικούς - οι οποίοι είχαν ήδη σηκώσει παίκτες για προθέρμανση - ότι δεν έχουν δικαίωμα τέταρτης αλλαγής (μίας επιπλέον δηλαδή) στην παράταση. Κι αυτό γιατί μπορεί στη FIFA αυτή να έχει υιοθετηθεί, αλλά η προκήρυξη της διοργάνωσης δεν δίνει το δικαίωμα αυτό.

Η ΕΠΟ επιρρίπτει την ευθύνη στον διαιτητή, καθώς υποστηρίζει ότι ο Σταύρος Τριτσώνης είχε ενημερώσει τους διαιτητές σε σχετικό σεμινάριο, αλλά και τις δύο ομάδες την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, αναμένεται κι ανακοίνωση από την ομοσπονδία εντός της ημέρας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεκαθαρίζει ότι δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε ένσταση - το ματς υπήρχε ισχυρή πιθανότητα να οδηγηθεί σε επανάληψη - αποδεχόμενος το αποτέλεσμα, αλλά ο Αθηναίος διαιτητής κινδυνεύει με τιμωρία.

Πηγή: sport24.gr