Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 17:46

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-4: Προελαύνει στην κορυφή με την 7η σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

 

Το... τρένο του Διαβολιτσίου δεν σταμάτησε ούτε στην Καλαμάτα, επικρατώντας χθες το απόγευμα της Α.Ε. Αβίας με σκορ 4-1.

Ο ΑΟΔ σημείωσε την 7η συνεχόμενη νίκη του και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα.

Και τα τέσσερα γκολ για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο σε διάστημα είκοσι λεπτών.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν στροφές, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, με την Αβία να πετυχαίνει απλά το γκολ της τιμής.

Το Διαβολίτσι μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5’ το δυνατό σουτ του Κάνιστρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ανοιξε το σκορ

ο Γεωργιόπουλος

Το 0-1 έγινε στο 20’ με τον Πιτσιλή να δίνει στον Γεωργιόπουλο που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λιόλιος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γεωργίκος έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

Δύο γκολ ο Τζανετέας

Στο 35’ ο Τζανετέας με πλασέ έκανε το 0-3 ύστερα από σέντρα του Καλογερόπουλου.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζάκκας έκανε τη σέντρα η μπάλα βρήκε το χέρι του Λυκουρέζου και ο κ. Καυκάς έδωσε πέναλτι. Ο Τζανετέας ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έγραψε το 0-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Διονύση Πουλή κατόρθωσε να σημειώσει το γκολ της τιμής σκοράροντας στο 70’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του  Π. Καρδάση (1-4).

Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Κασκάνη.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (46’ Χριστόπουλος), Θ. Καρδάσης, Λυκουρέζος, Γ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Αποστολίδης, Δ. Κορμπής, Κ. Κορμπής, Αλντέσκου (70’ Γεωργαντάς), Κωνσταντόπουλος (40’ λ. τρ. Π. Καρδάσης), Γιαννέας.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τζανετέας (54’ Κανελλόπουλος), Πιτσιλής, Ζάκκας (50’ Σταματελόπουλος), Καλογερόπουλος, Κουλόπουλος (56’ Τσουκαλάς), Κάνιστρας (65’ Εμμανουήλ).